Utisci o nastupima sa isečaka :
Alekdandar - Solidno zvuči ali denseri slabi a on ni tu njihovu slabu energiju ne uspeva da isprati
Burazerka - Zvuči dobro i deluje odlično na bini i dobre face pravi dok peva. densere je mogla bolje da uzme
Sanja - Isuviše generičan nastup, piši propalo. Zvuči dobro
Lu-Ka - Najviše popravio utisak, zvuči ok i u sinku je sa denserima koji su dobri. Šteta što kao i grk ima mikrofon umesto bubice da taj dense deo bude još upečatljiviji.
Lupino - Ovo nije 0 dinara nastup, potrošili su 500 dinara na kanticu boje da se gitarista ofarba.
Zona - deluje ok nastup i pevanje ali nešto tu meni fali, aj suzdržaću se ovde kritike brzo ćemo videti ceo nastup, inače favorit penzionera u mojoj bližoj okolini
Brat Pelin - Meni je ovo promašen nastup ako je ceo ovakav, nadam se da će ta četvorica biti malo aktivniji u ostatku pesme
Gemini - e ovo je 0 dinara nastup, došli da se promovišu i ništa više
Avgust - promašio pesmu pa onda i nastup, duplo golo
Haremke - nije ovo loše, treba tu više akcije da bude a i nadam se da su taj ekran iza bolje iskoristile nego u snipetu
Aleksandra - Isuviše generično, morala je nešto bolje da osmisli da malo uzdigne pesmu nastupom
Lavina - Nažalost to meni ne zvuči kao u videu, izgleda da ne mogu growl da izvuku kako treba, sada se pribojavam za onaj deo koji prethodi zadnjem refrenu da to još gore zvuči. Nastup kao što sam i predviđao stereotipičan rok bend. Mač je dobar izbor, vatromet ne može da škodi no da vidimo mi prva dva minuta kako će to da izgleda dok je pesma mirna pošto tu treba održati pažnju stranaca koji ga neće ništa razumeti.