Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Ja volim Zejninu pesmu, navijaću i za nju, ali žao mi je što nastup priču nije uobličio u paket.

Četvrti put je na PzE i ne znam da li će se upuštati u neke nove avanture. Pretpostavljam da se ljudi užasno emotivno/kreativno/finansijski potroše i da je teže doći svaki naredni put.

Ona ima sve karakterno što ide uz ESC, ali nikako da se poklope kockice.

Last edited:
Gdje se kupuju lajkovi, saće Omaja sve da ih prestigne
Kupovina pregleda i lajkova blokira algoritam, a meni samo iskaču njihovi klipovi. Jedva čekam da Zejnini kupe jedno od ta dva i uklone je trajno iz moje liste. :giggle: Komentare i lajkove na iste će teže da fejkuju, a to je ono što diže u trendingu, ne fejk pregledi!

Ova godina zapravo ima dosta slicnosti sa 2024. Imamo dva nastupa spremna za esc (Lavina i Pelin kao Konstrakta i Teya), pesmu za esc ali ne i nastup (Zorja i Zejna). E sad pitanje je ko ce biti Breskvica :giggle:

Ne znam na koga mislis od forumasa, ali zadnji put kad je turbo bio tu mi smo odabrali Konstraktu tako da mozemoze

Pa zalicilo mi je, i tad je bilo nema sanse da Srbija odabere nesto ovako grozno i onda epic meltdown 😍

Ju boze, pa ovo veza nema sa prvim polufinalom. Odgledao sam par nastupa i ne da me nije bilo blam, nego sam i ponosan bio.

Pelin i Haremke apsolutno razvalili nastupe, Zona veoma dobra, a Lavina, moj favorit od pocetka, mi vokalno nije bas prijala u samoj zavrsnici, ali svakako super nastup.

Ja volim Zejninu pesmu, navijaću i za nju, ali žao mi je što nastup priču nije uobličio u paket.

Četvrti put je na PzE i ne znam da li će se upuštati u neke nove avanture. Pretpostavljam da se ljudi užasno emotivno/kreativno/finansijski potroše i da je teže doći svaki naredni put.

Ona ima sve karakterno što ide uz ESC, ali nikako da se poklope kockice.

Čini mi se da je sama rekla da se više neće prijavljivati. A i ja mislim da je bilo dosta. Prosto nekome nije suđen ESC.

Back