Lavina je večeras nastupom bila odlična

i drago mi je zbog toga a ne vezano za samu pesmu koju ili voliš ili ne voliš.
Čini mi se da drugi refren Luka ne peva više onako ravno, uspavano, tako da je pesma dobila na potrebnoj dinamici tek uživo a dinamika mi je sve vreme debelo falila u ovoj pesmi i definitivno su i oni na te kritike odreagovali.
Luka je po meni bukvalno sam izneo nastup čitave grupe kao i pesmu svojom energijom. Bravo za njega!

Ostali u grupi, a ako odu na ESC, moraju mnogo više da daju sebe a posebno ovaj uspavani bubnjar. Moraju svi da pršte energijom a ne samo lid vokal.
Brat Pelin, najispoliraniji nastup ovog PZE-a definitivno, preharizmatičan lik, samouveren neverovatno za nekog ko ne peva profesionalno, a takodje je i on nastupom debelo podigao jednu prosečnu pesmu. Školski primer kako nastup i pesma trebaju da se prate. Ako ode na ESC, a nebih ga isključio iz trke, bukvalno samo copy paste u svakom segmentu. Odličan je brat.
Zona top, pesma, nastup, ona...jako konceptualno dobro odradjeno, prija i oku i uhu. Nije kuvana noga kao Tam, Bogu hvala. Ne osećam pobednički vajb nekako ali ko zna. Dobra je.
Haremke, slatke, fine ali mene nisu kupile pesmom pre svega ali ni nastupom večeras. Po meni jedan od najslabijih nastupa ovog polufinala iako su vokalno bile odlične.
Generalno, svi sem možda ovih prvih, Gemini ili kako već, zasluženo su prošli.
Mnogo jače polufinale i očekivaniji finalisti.
Žal za Eegorom i Djurdjicom ostaje jer su zaslužili finale mnogo više od polovine finalista.