Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Je li se zna ko će biti članovi žirija ili je to misteriozno tajno društvo u fazonu Iluminata?

Pa ona je skoro kačila snimak kako peva sa Princom, ne verujem da će on biti u žiriju

Svi u mom društvu su #teamlavina, jedino jedan drug (koji je roker inače) kaže da mu je mlako i još jedan koji je onako više narodnački tip i generalno ne prati ESC (nije rekao da su sektaši za pravo čudo). I ja sam od sinoć tim Lavina, tako da možemo reći da imamo konsenzus.

Sto vise gledam sve vise mi se svidja Lavina.Mpraju da pobede jer su vec paket kao i Pelin ali ovo je umetnickije mnogo.Smatram.da ce se izdvojiti.Promenila bih neke stvari onaj deo pre poslednjeg refrena kao su i hteli al RTS nije omogucio kao da su zaledjeni u mestu da bude krupniji kadrovi na njih,malo kadriranje vise suvog leda na ppcetku,i malo da pojaca glas veca dinamika tj.da se napravi generalno da bude zanimljovije mozda i malo instrumentale pojacati da se obogati,nastup je vec kao takav dobar.Stajling isto menjala bih neke detalje samo boje i koncept nek ostanu,nikako da ih se docepaju neki RTS dizajneri ili da ih kadrira i koreografise Milica Soldatovic,od nje kao od djavola da beze sa idejama,njene fiks ideje poput dzogera od prosle godine itd.

Bukvalno ne znam šta bi mogao biti razlog, da stranci gledaju pa zato ima pregleda toliko ne verujem, bkv je 95% komentara iz Srbije. Uglavnom, vidimo da su prešišali konkurenciju po svim relevantnim parametrima svejedno.

Ne znam, al ova Sandra Perović me podseća na Olju i jako je inteligentna žena. Da li je u politici il nije, ja to ne znam, ali koliko pamtim je kao filmskog kritičara koji je intervjuisao velikane filma i bio na svim filmskim festivalima, nekako mi ne ide uz nju da dopušta svašta.

Ne znam, al ova Sandra Perović me podseća na Olju i jako je inteligentna žena. Da li je u politici il nije, ja to ne znam, ali koliko pamtim je kao filmskog kritičara koji je intervjuisao velikane filma i bio na svim filmskim festivalima, nekako mi ne ide uz nju da dopušta svašta.
Nadam se i podrzavam misljenje.Ali znas kako kada vrhuška kaže ne mozes da odrzis svoje stavove.Inace meni je ljudi kpji su kul a rade na RTS zao,jer trpe linc,neko ce reci sto ne daju otkaz al nije ni to lako.No da ne sirimo temu gde ne treba.Sutra znaci koncenzus za Lavinu se glasa?

Meni je ista Amanda Lepore.

IMG_0943.webp

Back