Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Deluje da je Pelin osurio televote ali ziri ne i rts ne zeli njega pa ga stavio prvog.Tako identicno je bilo i proale godine sa Davidom i Bojanom.Nastupali prvi jer su imali sokantan broj glasova(doduse i gori nastup nekonkirentan na ESC za razliku od Pelina.)

Па други је жири у финалу, и Лук Блек је замало испао захваљујући жирију у пф, не могу рачунати на то

*Možda bi još eventualno ubacio Bellu sa Trampolinom umesto Mašulovićke i nekako ugurao ili Aleksandra ili Avgusta iz drugog polufinala, ali i ne moraju ove zamene jer nisam toliko nezadoviljan njihovim neprolascima, odn. razumem što su ispali.

Top 3 robbed nastupa i izvođača ovog PZE-a su definitivno....

1. Eegor
2. Đurđica
3. Sanja

Sva tri izvođača bi voleo da vidim ponovo.

Eegor da vidi nastup Pelina i da se vrati za godinu ili dve sa tako nekakvim nastupom i pesmom na identičan ritam kao Klaber, pa da bude treća sreća. @eegorizam

Đurđica da se vrati sa možda malo jačom pesmom, ima potencijal.

Sanja verujem da ima sada veliko iskustvo ali s obzirom da je ove godine bilo čak 3 učesnika iz IDJ-a neko je morao da izvisi i to je nažalost ona kao najslabija karika. Hvala na učešću i neka se vrati za koju godinu.
Ulazak autsajdera bez društvenih mreža koji ne plaća ništa u trending top10 je jasan pokazatelj da imam verovatno pesmu koja se najviše svidja ljudima. Nemam želju da se takmičim sa tako superiornom verzijom sebe. Sem ako ne dobijem gomile pratilaca pa da ne može da me ukanali ni rts ni sns ni to što nisam organizovao glasanje a to je vrlo teško. Mislim da sam pobednik pesme za evroviziju i treba taj prostor dati novim mladim ljudima. Sledeće godine treba da nastupam na festivalima i treba da završavam drugi album i da snimam spotove. Hvala Vam na pažnji, kome se sviđam dobro, a kome se ne sviđam isto dobro, kao što rekoh u green room-u. Ja sam slobodan čovek.

Ulazak autsajdera bez društvenih mreža koji ne plaća ništa u trending top10 je jasan pokazatelj da imam verovatno pesmu koja se najviše svidja ljudima. Nemam želju da se takmičim sa tako superiornom verzijom sebe. Sem ako ne dobijem gomile pratilaca pa da ne može da me ukanali ni rts ni sns ni to što nisam organizovao glasanje a to je vrlo teško. Mislim da sam pobednik pesme za evroviziju i treba taj prostor dati novim mladim ljudima. Sledeće godine treba da nastupam na festivalima i treba da završavam drugi album i da snimam spotove. Hvala Vam na pažnji, kome se sviđam dobro, a kome se ne sviđam isto dobro, kao što rekoh u green room-u. Ja sam slobodan čovek.
Odlican si bio buraz. ''Klaber'' je kidalica koja ce se i te kako slusati. A svi smo ovde saglasni da je ziri taj koji te je osurio i da si zbog toga ispao. A nedelja ce pokazati svoje kada javno budu glasovi izasli gde je zapelo. Ti si jedini izvodjac koji je duboko u trendingu a da nije usao u finale. Znaci da nije bila problem publika vec ziri...Ali ajd

I meni je Zejne zao jer je imala ok pesmu za Esc,ima glascinu,bila je i paket zbog gipsy lobija ,pritom se odrzava u Becu...sve joj je islo na ruku...osim Ljubbe.

Ako Lavina do ponoći ne uđe u trending onda je iz nekog razloga YT algoritam stvarno odbacio pjesmu, neki interni parametar koči očito. Oni su u pola sata dobili dvije hiljade lajkova, što za taj kratki period jeste malo previše, pa možda to žulja. 🤷‍♂️

Ako Lavina do ponoći ne uđe u trending onda je iz nekog razloga YT algoritam stvarno odbacio pjesmu, neki interni parametar koči očito. Oni su u pola sata dobili dvije hiljade lajkova, što za taj kratki period jeste malo previše, pa možda to žulja. 🤷‍♂️
STo ce dati hejterima da kazu da su kupovali glasove.Ne znam koji su to parametri stvarno..imaju lajkove,imaju komentare,imaju preglede...

Deluje da je Pelin osurio televote ali ziri ne i rts ne zeli njega pa ga stavio prvog.Tako identicno je bilo i proale godine sa Davidom i Bojanom.Nastupali prvi jer su imali sokantan broj glasova(doduse i gori nastup nekonkirentan na ESC za razliku od Pelina.)

Oni su nastupali prvi u polufinalu.

Mozda ih neciji tim sabotira kupovinom lajkova i pregleda
Kao vidis ti ovi kupuju lajkove i preglede, a ja sam postena i igram fer, kod mene sve to organski ✨

Back