Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Krenuo je Pelin da me radi, gotovo!
Imam tu priti Nefertiti...

Lisa Kudrow Dancing GIF

Baaaaš sam izneverovala šta ste vi ovde sve pisali zadnjih par strana😂😅

Mislim da ste dostigli next level šit ludila. Čestitam😆😆😆 Da mi je neko pričao da ćete od drvljenja na par stranica o bolru Teye preći na duboke analize i drvljenja o trendingu, ne bih verovala da su mi to čak i i svi sveti javili!

‼️‼️Vas je sve Omaja udarila u glavu! Samo još da utvrdimo momenat, kada se to tačno desilo?

Algoritam pozdravlja:

Ne znam da li sam jedini koji Zejnu bas gotivi i uvek podrzava, velikim delom i zbog njenog drustvenog angazmana

Ali svak put kad vidim neki njen novi tweet se blago razocaram, zena kao da jednostavno ma neku toksicnu manje lepu stranu koja s vremena na vreme kao da izbije na povrsinu

Sto se tice javne komuniikacije, trenutno mi deluje da je i Breskvica uspevala bolje da se ponasa nego Zejna, a bila je daleko veci favorit te godine nego Zejna sad

Inace svidja mi se sto je daleko bolja atmosfera na forumu i generalno u vezi sa ESC nego sto sam ocekivao, ja sam stvarno bio u fazonu da cemo se ove godine pozdravljati sa PZE i sluziti parastos

Kad ono

Mozda imamo i kandidata za Top 10

Jel 5,0 nemoguce? To cim prvi put neko ocenu manju od 5 da vise ne moze biti 5,0? Kako se to gleda? Procentualno%
Problem je u tome što će uvek biti ljudi koji će otići na sajt i namerno dati jednu zvezdicu, stoga mislim da je sve preko 4,5 (nakon što predstavnik bude izabran) vrlo dobro.

Ko se jos nije oglasavao od potencijalnih ziri clanova? 😅 je l su se oglasavali sanja vucic, konstrakta, sara jo, nevena bozovic, neda ukraden (lol), ko sve moze da bude? 😅

Ko se jos nije oglasavao od potencijalnih ziri clanova? 😅 je l su se oglasavali sanja vucic, konstrakta, sara jo, nevena bozovic, neda ukraden (lol), ko sve moze da bude? 😅
Sanja Vučić tekstopisac, Konstrakta se neće odazivati dok je ovakva situacija.
Marija Šerifović mi se čini kao da je 1/5, a ostali će verovatno biti neki Suzukiji.

Ne znam da li bi Sanja Vučić mogla biti u žiriju jer je pisala tekst haremkama, a Haremke pričaju kako im je Marija Šerfović pomogla finansijski?

Sanja Vučić 100% nije u žiriju jer se druži sa Đurđicom i Titom. Konstrakta isto sigurno nije u žiriju i verujem da se ne bi pojavljivala na RTS-u u trenutnim okolnostima.

A da tacno, zaboravila sam da je Sanja pisala. A slzem se, Konstrakta je verovatno out. Princ je podrzao Luku tako da on nije, ko
jos moze biti 😅

Back