Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Krenuo je Pelin da me radi, gotovo!
Imam tu priti Nefertiti...

Lisa Kudrow Dancing GIF

Baaaaš sam izneverovala šta ste vi ovde sve pisali zadnjih par strana😂😅

Mislim da ste dostigli next level šit ludila. Čestitam😆😆😆 Da mi je neko pričao da ćete od drvljenja na par stranica o bolru Teye preći na duboke analize i drvljenja o trendingu, ne bih verovala da su mi to čak i i svi sveti javili!

‼️‼️Vas je sve Omaja udarila u glavu! Samo još da utvrdimo momenat, kada se to tačno desilo?

Algoritam pozdravlja:

Ne znam da li sam jedini koji Zejnu bas gotivi i uvek podrzava, velikim delom i zbog njenog drustvenog angazmana

Ali svak put kad vidim neki njen novi tweet se blago razocaram, zena kao da jednostavno ma neku toksicnu manje lepu stranu koja s vremena na vreme kao da izbije na povrsinu

Sto se tice javne komuniikacije, trenutno mi deluje da je i Breskvica uspevala bolje da se ponasa nego Zejna, a bila je daleko veci favorit te godine nego Zejna sad

Inace svidja mi se sto je daleko bolja atmosfera na forumu i generalno u vezi sa ESC nego sto sam ocekivao, ja sam stvarno bio u fazonu da cemo se ove godine pozdravljati sa PZE i sluziti parastos

Kad ono

Mozda imamo i kandidata za Top 10

Rano je trčati pred rudu, ali jedno znam-svaki put kad pogledam live nastup Lavine na kraju ostanem skamenjen. Bez sve šale, retko se dešava da lajv verzija neke pesme ostavi ovako snažan utisak na mene do te mere da mi padne vilica.

Jel 5,0 nemoguce? To cim prvi put neko ocenu manju od 5 da vise ne moze biti 5,0? Kako se to gleda? Procentualno%
Problem je u tome što će uvek biti ljudi koji će otići na sajt i namerno dati jednu zvezdicu, stoga mislim da je sve preko 4,5 (nakon što predstavnik bude izabran) vrlo dobro.

Ko se jos nije oglasavao od potencijalnih ziri clanova? 😅 je l su se oglasavali sanja vucic, konstrakta, sara jo, nevena bozovic, neda ukraden (lol), ko sve moze da bude? 😅

Ko se jos nije oglasavao od potencijalnih ziri clanova? 😅 je l su se oglasavali sanja vucic, konstrakta, sara jo, nevena bozovic, neda ukraden (lol), ko sve moze da bude? 😅
Sanja Vučić tekstopisac, Konstrakta se neće odazivati dok je ovakva situacija.
Marija Šerifović mi se čini kao da je 1/5, a ostali će verovatno biti neki Suzukiji.

Ne znam da li bi Sanja Vučić mogla biti u žiriju jer je pisala tekst haremkama, a Haremke pričaju kako im je Marija Šerfović pomogla finansijski?

Sanja Vučić 100% nije u žiriju jer se druži sa Đurđicom i Titom. Konstrakta isto sigurno nije u žiriju i verujem da se ne bi pojavljivala na RTS-u u trenutnim okolnostima.

A da tacno, zaboravila sam da je Sanja pisala. A slzem se, Konstrakta je verovatno out. Princ je podrzao Luku tako da on nije, ko
jos moze biti 😅

Back