Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

@Piceza

Pa kakve to veze ima. I Yanx i Stamenovka se druze, to svi znamo pa je 2019e u ziriju bila Bojana cik pogodite ko je dobio 12 od nje....

Ziri je cesto neprofesionalan. Trebalo bi da stoji klauzula u ugovoru da se mora glasati strogo objektivno, na osnovu zadatih kriterijuma (od strane emitera) i obavezna napomena ako postoje direktne veze ili saradnje sa nekim od takmicara da se navede prethodno glasanju. Tako da ako njihovo ziriranje bude znacajno odudaralo od rezultata publike i drugih clanova, bude proglaseno nevazecim, honorar se ne isplati, vec oni da naplate stetu RTSu.

Da bi se izbegle i situacije kao sto je Dejan Petrovic je takodje bio u ziriju 24e dao 12 Breskvi, a vec za mesec dana je izasao spot , njihova saradnja (zajedno sa Slobom Radanovicem - kakav talog na jednom mestu). Sigurno su to nasnimili posle PZE-a... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Sto se tice Pelina, OK sam sa njim sad, iako nisam bio lud za njim u pocetku ali moze re reci da je uspeo da me kupi zanimljivim nastupom

Jedino sto bih menjao jeste da bih stavio malo veci fokus na motive koji imaju veze sa Austrijom u smislu animacija koje idu na ekranima, jer su univerzalnije i mislim da bi to privuklo paznju strancima u maju potencijalno

Neke delove bih izbacio, tipa one njegove random selfije sa zenom bez glave, malo daje incel vibes

Back