Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Ma nek sjašu i Kosjerina i Kristina i Stefan više, javni emiter koji vrti 3 voditelja zabavnog programa svake godine i u svakoj prilici... aman. Nemoguće da ih nemaju, ovi kao da su se pretplatili. 💀

Dzordzi i Pelin bi stvarno bili super varijanta za voditelje PZE, ukoliko bi Dzordzi umeo da se drzi scenarija.

Ovi trenutni voditelji su stvarno pakao.
Dzordzi kida kao voditelj. Jako pametan, dosetljiv, spontano baca fore iz rukava i šarmantan. Njih dvojca bi bili magneti za publiku. Pogotovu, mlađu koja nam treba.

Pratim forum od početka sezone, lajkujem, čitam, ali se nisam do sada usudila da pišem jer ovde ume da bude malo…pa intenzivno 😅

E sada sam morala da se oglasim jer sam preeeeeviše uzbuđena! Za Lavinu navijam bukvalno od trenutka kada su pesme objavljene. Videla sam i lepe komentare ovde za njih, ali ono, ja sam u nekom specifičnom mehuru, jer iako volim Evroviziju, i prljava metalika sam 🤘 pa sam mislila da sam previše subjektivna i da ovo kod nas realno nema šanse da pobedi.

Tiho botujem od starta sa ljudima irl, ali i to su opet ugl ljudi kojima je ovaj zvuk poznat i nisu baš reprezentativan uzorak. Pre PF sam se pomirila sa činjenicom da Zejna ima veći appeal (njena pesma mi je ok, i ona mi je generalno simpatična iako mi se nastup mi se nije dopao) i kao ok ok, BAR NE ŠALJEMO PR*NCA i biću srećna jer sam otkrila novi bend na našoj sceni koji će dobiti veliku platformu na PZE.

I onda dođe nastup sinoć i TO KAKAV NASTUP. Odjednom momentum, imam utisak da svi pričaju o njima. Previše mi je drago zbog njih, deluju kao sjajni momci i da, P O J E L I S U. Nisam ni ja znala šta da očekujem od nastupa i mogu da im tražim dlaku u jajetu, ali za mene je ovo 1000/10. I pesma, i nastup u svakom smislu.

Pa eto, samo da podelim da ja trenutno ne mogu da zamislim da bilo ko drugi pobedi pa i neka sam delulu ali sad sam bar all in pa šta bude

(I da kladila sam se for fun još dok je kvota bila 5.5 pre nego što je bilo popularno I guess)

L A V I N A 🤘🎸❤️

Pelin treba da bude voditelj PZE-a. Bez Ironije. Džordži je isto vrckast i duhovit. Ubace još neku devojku smene fosilke koje brkaju tekstove i najave stalno. Uzdisanje im takođe nismo zaboravili.
Jaoj nemojte
Dzordzi kida kao voditelj. Jako pametan, dosetljiv, spontano baca fore iz rukava i šarmantan. Njih dvojca bi bili magneti za publiku. Pogotovu, mlađu koja nam treba.
Nemojte Dzordzija...lik je propao nacisto,a dzibersko mu je ponasanje.Nije vise ni sladak skroz se srozao

Samo lavina da prodje i jedva cekam Maj. Citam reakcije stranaca, gledam one klipove. Prosle godine toga nije bilo jer se ni meni nas izbor nije svideo.

Jel zna neko šta se događa sa Kat Dosom? Jel su ona i Coby i dalje u vezi? Jel nastavlja karijeru? Ona je stvarno zračila harizmom i seksipilom... Šteta što joj je pesma bila tako slaba.

2022. i 2023. su bile bas jake godine, a cekam finale da vidim hoce li mi 2026. prevazici 2023.
Najjaca su doduse bile 2004. i 2006. 🥹
Ako uspeju da dignu i prevaziđu 2 pf (što nije najlakši zadatak) predosećam da ćemo imati za naše uslove, legendarno finale.
Call me dreamer, ali to mi intuicija govori. Sprema se nešto velinčansveno.

Back