Ja i dalje nisam uveren da je Lavina najbolji izbor. Čekam da vidim večeras da li mogu bolje da otpevaju zadnji refren ili da li Zejna može da deluje sigurnije u prvom delu nastupa. Na osnovu toga ću prelomiti šta je bolje za ESC. Takođe Zejna nije bila jednoglasno izabrana, od početka se priča o nekih 5-6 pesama. Ja sam otpisao Brata Pelina jer to bi bio jedan od onih nastupa "lep nastup ali neću glasati za njega" i bio bi NQ. Stranci jednostavno ne razumeju tekst a sam nastup bez dopune teksta nije baš toliko zanimljiv. Uopšteno šanse za finale na ESC imaju samo Zejna, Lavina i Haremke (više zbog drag priče nego nastupa) po mom mišljenju. Ovo ostalo bi sve bilo NQ
Odgledao sam i ja nekoliko stranih rekacija na Lavinu i jedan španac je bio zadovoljan ostali su svi bili uzdržani, što će reći da to nije po njihovom ukusu. Još jednom da kažem da smo mi ovde u bubble zato smo se toliko i iznenađivali što su neki prolazili u finale. Ja već sada mogu reći da na TVT neće pobediti ni Lavina ali ni Zejna mada ste vi ovde svi sigurni u 12 poena za Lavinu. Kod žirija sve zavisi ko je u njemu, tu je moguća pobeda i Lavine i Zejne ali i Lores i Zona. Ima još par izvođača koji pevaju bolje od Zejne i Lavine tako da možda neko i iznenadi.
Kod prosečnog gledaoca ja mislim da će najveću prođu imati Zona, ona je Princ od ove godine jer je najbliža narodnjacima, ali se nadam da neće pobediti. Haremke takođe ne treba potcenjivati kod publike, mislim da će one biti sigurno u top 5, kod mene su klinci svi za njih.