EvilSmile
Ekspert
Pa ja ne znam, i slažem se i ne slažem. Meni je Zejna bila i jeste dobra. To veče sam rekao, videćemo šta donosi drugo pf (Lavina a i ostali, obzirom da uvek može neko iznenaditi) i u fazonu sam bio ako nema boljeg dobija. Ako ima dobija bolji. BIlo je loših, ali i odličnih komentara. Podržala ju je cela estrada maltene od početka pa i posle polufinala. Ja sam više primetio komentare u kojima se zameraju neke stvari koje bi nekim drugima bile (zbog imena) neprimećene.Nzm što bi šarali kritike, Zejna je favorit pre nastupa i naravno da će se najviše pažnje usmeravati ka njenom nastupu. Da je bio dobar bilo bi isto toliko pozitivnih koliko je sad negativnih kad nije dobar.
Copium je zapravo suprotno, biti u fazonu ne super je Zejna, nego nema sreće![]()
A njjeno ponašanje je uvek ovakvo bilo. U svim javnim nastupima. Ona nema kočnice. Pokazala je to još od Rumbe. I tad je bila ubeđena da pobeđuje. Rekao sam već da se zaigrala i da je sebi stvorila sliku da je pobednica (možda ne ovde, možda nekom, ne sećam se) i da je to jedino može koštati. Ali nju samu. Njenu psihu. Moral. Nit je loš čovek, nit je loš muzičar. Ali je ona vrsta osobe koja bude zanesena komentarima, pričama, obećanjima koja nemaju veze sa realnošću. Stvorila je sebi idrugima narativ da je već pobedila i da je samo trenutak deli od Beča. Kad je popila hladan tuš jer je običan narod potegao za Lavinom pa rekao bih i Pelinom, roguši se i glumata. Sad više nije daj samo da fanovi prihvate pesmu, drago mi je i te priče. Dakle sve ovo šteti njoj, njenom imidžu.