Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Meni će definitivno trebati još vremena da mi pjesma sjedne do kraja kako treba, ali mi je neizmjerno drago što su pobijedili ponajprije zbog foruma koji je bio baš ujedinjen, mogu misliti koliko je lijep osjećaj trenutno tipa 95% ljudi na forumu koji su priželjkivali ovo. slavite, imate razloga definitivno! 🔥

Ne pamtim kada sam bio ovako ponosan i u ovakvoj euforiji. Boli me K za rezultat na ESC-u, bili prvi, poslednji ili ne ušli u finale, poslali smo muzičko remek delo! Hvala ovim momcima na svemu ikada i želim im svu sreću u Beču! :love: :love: :love:

Ljudiii kakvo olakšanje i kako lep završetak PzE!

Imamo sjajan paket za Beč, a što je najbitnije evidentno imaju veliku podršku, maximalna pobeda!

Koliko želim da nam Beč bude taličan kao Bokici pre 11 godina, pa i jače! 🙏

I na kraju, da budemo korektni, ja moram da kazem da mi je jako zao Zejne. Toliko se potrudila i dala sve od sebe, ali je sa par pogresnih koraka otislo u pogresnom smeru. Ona kao osoba zasluzuje apsolutno sve najbolje i njen doprinos razlicitim manjinama u Srbiji je vredan divljenja i nadam se da ce inspirisati i ostale da krenu istim smerom.

I da ne zaboravimo i Haremke, koje su stvarno trailblazers za LGBT prava i za dreg scenu u Srbiji - nadam se da posle ovoga ulaze u cist mejnstrim u Srbiji i da ce krenu ozbiljne pare da lezu 🔥🔥🔥

Back