Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Gde su svi oni koji su tvrdili da srpska publika nikad neće glasati za metal???

Duplo više glasova od Pelina koji je armiju angažovao maltene

Will Grace Debbie Reynolds GIF

Za Zejnu duboko poštovanje i pohvale za pre svega konkurentnu i produkcijski kvalitetnu pesmu koju je pružila. Nastup definitivno ostaje tamnija strana cele priče, ali u svakom slučaju zasluženo 2. mesto na kraju. Ne sumnjam da nije lako odupreti se velikom pritisku, ali iznad svega treba biti dostojanstven u svemu što radiš. Ostaje mi jedna od želja za ESC u svakom slučaju u nekom budućem periodu.

Ostali rezultati-Harem previsoko, Zona prenisko, Pelin taman gde treba. Kada naiđeš na ovoliku nadmoć u svakom smislu, ne preostaje ti ništa drugo nego da se pokloniš i čestitaš.

Pelin je zaslužio malo više od žirija, top 2 najbolja nastupa je on. Ako ništa bar zbog kreativnosti. Očekivala sam da će ošuriti tvt, možda ga je redosled nastupanja u tome malo sprečio.

Mnogo mi je drago što je Zejna ostvarila najbolji plasman, u jednu ruku mi je krivo što je sama ispustila priliku da konačno ode na ESC, ali može da bude ponosna na to što je donela produkcijski jednu od najmodernijih pesama na PZE.

Lavina. Šta reći??? Od prvog dana sam navijala za njih jer sam videla i osetila stvarno posebnu energiju koju nose, osećaj mi je nepogrešivo govorio da će rasturiti u lajvu i to se desilo. Apsolutno zaslužena pobeda. Želim im svu sreću u Beču, meni je rezultat nebitan, mada verujem da će biti lep. Najbitnije mi je da mi se napokon ostvario san i da Srbija šalje tvrd zvuk KONAČNO. Bukvalno ostvarenje sna. Zaslužili su sve ovo.

Back