Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Uh sad smo pali na 21 mesto na kladzi. Cek samo da uhvatimo momentum ahahahaha

Ko će više da kaže kako se zove pjevač pjesme kraj mene da ga spasim iz ralja okultnog i da mi kaže šta je u horoskop

Ništa, moramo pojesti svoja go""na, skupljamo pare da šaljemo Ivi buket u znak izvinjenja. 🥲
Evo javno joj se izvinjavam!

Neka dođe opet s nekom jačom pesmom slobodno.

Uh. Nije mi toliko sad ni važno šta će biti u Beču ali jako priželjkujem finale jer smo prošle godine ispali i top 10 konačno posle Konstrakte.

Ama to je neko lupio, nije istina 😂
Istina je, iz. Deset puta vam dajem tacne info i dalje pricate kako lupam
Canadian Hello GIF by Shay Mitchell

Nadam se da je sada svima jasno koliko je bitno ne bubecati i ne konstruisati priče koje nisu istinite (bez dokaza) i uništavati učesnicima ovo iskustvo. Iva je predivna devojka sa lepim glasom i nije bilo mesta uopšte komentarima koje je dobijala, a samo je osoba od krvi i mesa na kraju dana. Takođe naslađivanje zbog Zejninog flopa mi je odvratno. Žena je uložila i trud i ogromne pare i vidno se razočarala ne treba da joj se soli rana, dodatno. Ok kritika je u redu ali razumem je skroz, i ja bih plakao. Dođeš kao favorit daš svaki atom snage i dođu drugi i p*pišaju se po tome. Nije fer. Razumem da nas je prošlogodišnje iskustvo (ne ponovilo se) isparanoisalo ali ne treba da se izmišljaju priče o učesnicima koje ne postoje. Sada svako ko je lupetao da se javno izvini Ivi Grujin. (I to su ozbiljne optužbe u pitanju)

Back