Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Ko će više da kaže kako se zove pjevač pjesme kraj mene da ga spasim iz ralja okultnog i da mi kaže šta je u horoskop

Ništa, moramo pojesti svoja go""na, skupljamo pare da šaljemo Ivi buket u znak izvinjenja. 🥲
Evo javno joj se izvinjavam!

Neka dođe opet s nekom jačom pesmom slobodno.

Uh. Nije mi toliko sad ni važno šta će biti u Beču ali jako priželjkujem finale jer smo prošle godine ispali i top 10 konačno posle Konstrakte.

Ama to je neko lupio, nije istina 😂
Istina je, iz. Deset puta vam dajem tacne info i dalje pricate kako lupam
Canadian Hello GIF by Shay Mitchell

Nadam se da je sada svima jasno koliko je bitno ne bubecati i ne konstruisati priče koje nisu istinite (bez dokaza) i uništavati učesnicima ovo iskustvo. Iva je predivna devojka sa lepim glasom i nije bilo mesta uopšte komentarima koje je dobijala, a samo je osoba od krvi i mesa na kraju dana. Takođe naslađivanje zbog Zejninog flopa mi je odvratno. Žena je uložila i trud i ogromne pare i vidno se razočarala ne treba da joj se soli rana, dodatno. Ok kritika je u redu ali razumem je skroz, i ja bih plakao. Dođeš kao favorit daš svaki atom snage i dođu drugi i p*pišaju se po tome. Nije fer. Razumem da nas je prošlogodišnje iskustvo (ne ponovilo se) isparanoisalo ali ne treba da se izmišljaju priče o učesnicima koje ne postoje. Sada svako ko je lupetao da se javno izvini Ivi Grujin. (I to su ozbiljne optužbe u pitanju)

Back