Ivana
Svojim rokerima samo 7.
Meni je i ovo razočaravajuće
View attachment 42156
Svojim rokerima samo 7.
Meni je i ovo razočaravajuće
View attachment 42156
Bila bliža finalu nego EEgorAli Bella Trampolina, 1 poen je delio od finala![]()
Meni je i na našem prelepa.Momci su napravili svetsku pesmu.
Ako je u orginalu bila na Engleskom mogli bi tako i da je izvedu na Evrovizijskoj sceni. Nemam ništa protiv, može biti pozitivna stvar.
Bukvalno, ne pada mi na pamet da se bavim time šta fanice pričaju na twt, statistike, topovi, aplikacije, sve je to nebitno jer svakako znamo da je ovo takav žanr, ili voliš ili ne voliš. Bitno je da serviramo malo energije i harizme u Beču, ostalo će doći na svoje.Jao ljudi manite se sada lova ma vestice. Lepo je jako sto je toliki broj ljudi stao iza jedne pesme, ali nerealno je ocekivati da se svima dopadne. A ta realnost ce nas tek udariti u glavu sa takvim mindsetom.
Al opet će tako ljudi uz pomoć organizovanog glasanja lakše ući u finale, jer u polufinalima relativno glasa manji broj ljudiČitam rezultate polufinala i iskreno mislim da sve manje uviđam svrhu postojanja istog.... nek prolazak u finale odlučuje aamo publika
Искрено мислим да је овај жири из финала гледао или читао реакције људи који прате ово такмичење да би знали за кога да гласају, тј. знали су ко су фаворити. А жири из полуфинала није имао тај проблем јер су по први пут чули песме уживо.Apsolutno, nešto baš nije u redu
Мислим да се то ради сваке године, немам друго објашњењеИскрено мислим да је овај жири из финала гледао или читао реакције људи који прате ово такмичење да би знали за кога да гласају, тј. знали су ко су фаворити. А жири из полуфинала није имао тај проблем јер су по први пут чули песме уживо.
Свакако, свака част Лавини, песма ми је ужас, али добро. Свака част и РТС-у и Мањи.
Volimo i mi tebe. Mozes da putujesИскрено мислим да је овај жири из финала гледао или читао реакције људи који прате ово такмичење да би знали за кога да гласају, тј. знали су ко су фаворити. А жири из полуфинала није имао тај проблем јер су по први пут чули песме уживо.
Свакако, свака част Лавини, песма ми је ужас, али добро. Свака част и РТС-у и Мањи.