Jutro posle, utisci koji preovladavaju nakon finala:
- Lavina je Konstraktovala, prema očekivanjima. Mislim da je svaki drugi scenario bio nerealan.
- Zejna treba da odmori. Ne može da skupi više od 6 poena publike nezavisno od konkurencije i to nije slučajno. Previše je svi povezuju sa PZE i konstantnim prijavljivanjem se samo udaljava od cilja. Očigledno da joj fali nešto, čim ne može da skupi više od 4500 glasova (što je i njen rekord dosad). Žiri je bio fer prema njoj.
- Haremke očigledno dobile stabilnu glasačku bazu, i za respekt je dva puta biti četvrti kod žirija. Mislim da treba da odmore neko vreme da ne bi došlo do Zejna efekta.
- Pelin prošao skroz realno, nadam se da će nekad ponovo doći. Nisam neki ljubitelj njegovog humora ali pokazao je da je performer i da može da ponudi nešto i u ovoj branši.
- Zona i Lores - bravo devojke! Svedeno, sa ukusom, kvalitetno. Čekamo i njih u budućnosti. IDJ, ma štagod ko mislio o samom šouu, očigledno izbacuje dobre izvođače
- Saška očigledno neće imati priliku da ode na ESC kao glavni vokal jer nema nikakvo uporište kod publike, ali je održala jedan čas pevanja.
- Rekoh na početku već - baš ste paranoisali oko Ive Grujin, to što se desilo prošle godine je incident, a ne pravilo.
- Lu-Ka je jako dobar performer, meni ne smeta njegova boja glasa uopšte, za ovaj tip pesme je skroz ok.
- Jack Lupino odlično osveženje, pokupili su glasove publike bez ikakvog uporišta u Srbiji, kakvo je npr imao Kosmos Trip.
- Kosmos je odlična ekipa.
- Mirna da se vrati na scenu što pre, ima potencijal.
- Gemmini su pokupili glasove kežualaca, pesma i nastup su pamtljivi i prijatni.