Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Ane, ne Yanx.
Yanx je imala 12 poena i ona će mi zauvek ostati misterija kako je u polufinalu od pet članova žirija dobila 12, 12, 10, 10 i 8. Mene pesma i interpretacija ni da taknu i samo me odbijaju. Možda je do mene, ali kada vidimo da je ona bila bottom 2 kod publike, ne znam šta reći.
Doduše, sa Manivi (koja mi je bila favorit) je slična situacija, samo sa nešto manje bodova od žirija.
U prvom polufinalu PZE-a 2026. je sigurno bio istorijski najveći jaz između glasova žirija i publike u istoriji naših izbora!
Tijana M. ne da je mešala karte, nego ih je okrenula naopačke u oba polufinala!
Greška. Prošao bi Eegor umesto Ane Mašulović. Da je imao 8 od publike, Ana je imala 5 + 3, prošao bi on zbog boljeg skora publike iako ga je žiri pokopao... Tako da su društvene mreže jako bitne.

Oli mi neko objasni u kom sam se paralelnom univerzumu probudio, pa informer brani Lavine i objasnjava da je to zapravo umetnost, a ne satanizam?
Valjda im gazda naredio, djv ne sme ni u WC da ide bez vuciceve dozvole.

Mene samo strah žirija jer tamo može svakakva picajzla sjedit koji će Lavinu staviti na dno. Nadam se da će biti što više alternativnih ljubitelja glazbe u žiriju na Euroviziji, pogotovo u polufinalu.

Za televote se ne bojim, ovdje očekujem smeš rezultate. Jedino u prvom polufinalu već znamo da Shitsrael, Grčka, Finska i Švedska imaju zaključan Top 4 televote, a žiri ne smije biti ni pod razno u bottom 3

Da su objektivni onda bi bili visoko ali očekujem snečiranje od strane žirija poput Blind Channelu, Hatariju i AWS-u. Ali ako su sva 3 benda ušli u finale gdje su u njihovom polufinalu glasali žirijevi, onda valjda budu i tu.

A onda u finalu očekujem Serbia... you have received.... from the public....... 150 points!!!! I bam, top 10 rezultat!!

Apsolutno zaslužena, organska i čista pobeda momaka iz grupe Lavina sinoć, sa uvjerljivom i povećom razlikom ispred drugoplasiranog kandidata po glasovima i publike i žirija je dokaz da su bili opravdani favoriti od samog starta i da su fanovi mogli u njima i prije izlaska pjesme nanjušiti potencijal, svi su zadovoljni i konačno da nije bilo nikakvih namještaljki tako da je to jedino što je bitno u ovom momentu! :love:

Pa kako si mislio da okače ranije sinoć, jedino da je PZE počeo u 12 popodne, i nije to nikako uticalo na preglede lol

Pa da za juce si u pravu,al danas vec nadam se da nece ni kaciti do sutra ujutru...dal ima spota,jel neko ispratio?🙂

Ako nešto naročito cenim u vezi PzE to je onda insistiranje na različitosti i vidljivosti, tu je festival mnogo više doprineo u odnosu na kojekakve aktiviste.

Haremke su definitivno osvežile PzE scenu + njihovo učešće ima mnogo veči značaj od takmičarskog. Totalno kultivisan javni nastup, kolegijalnost i profesionalizam, strpljenje da izađu u susret svakom bizarnom pitanju, kuliranje provokacija. Total class act. 🙏

Želim ih ponovo u takmičarskom delu, a zašto ne i u nekom drugom segmentu PzE, definitivno imaju to nešto evrovizično.
Hvala ti mnogo na ovome! 🙏 ❤️
Ja bih dao Lefkada Tsunami naredne godine da intervjuiše takmičare u green room-u 😁 deluje mi kao da bi to bila baš komedija i skroz zabavno. Stefan mi je nekako previše... Pa samo previše 🤣
Apsolutno sam za!!! Malopre su me zapratile Kristina i Dragana i rekoh to je neki znak hahah ali da mislim da bi mi to bio baš izazov koji mi je potreban da rastem dalje kao tv lice/performer...a Stefan je divan, predivan! Znate koliko nama prija njegova energija posle stresa na bini...❤️
Definitivno mislim da je to dobra ideja! Lefkada je jedna legendica i baš bi bilo uživanje gledati je kako intervjuiše takmičare jer je tako opuštena i duhovita.😍😍
A neki od vas su pominjali i iskreno se mogu složiti nakon Pelinovog nastupa da bi on bio baaaš dobar voditelj.
Hvala ti! ❤️ Oooo može Pelin, prezabavan i meni jako privlačann hahah ali ipak moje srce na ovom pze kuca samo za Pavla (Lukin mladji brat) :love:🥰🥲 onaj zagrljaj kad su proglašeni za pobednike awww preslatko 🥰

Hvala ti mnogo na ovome! 🙏 ❤️

Apsolutno sam za!!! Malopre su me zapratile Kristina i Dragana i rekoh to je neki znak hahah ali da mislim da bi mi to bio baš izazov koji mi je potreban da rastem dalje kao tv lice/performer...a Stefan je divan, predivan! Znate koliko nama prija njegova energija posle stresa na bini...❤️

Hvala ti! ❤️ Oooo može Pelin, prezabavan i meni jako privlačann hahah ali ipak moje srce na ovom pze kuca samo za Pavla (Lukin mladji brat) :love:🥰🥲 onaj zagrljaj kad su proglašeni za pobednike awww preslatko 🥰
Lefkada i Pelin kao voditelji PZEa bi bili 🔥 🔥 🔥

Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale
Back