Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Evo jedne reakcije na celo finale PZE. Ovaj desno Odžo je meni najbolji na ovim našim prostorima za ovakve stvari. Šteta što je prestao sa svojim kanalom ali gostuje kod Swenkija redovno.

Jos uvek se secamo Odzove reakcije na Konstraktu kad je rekao “sta je ovo, rekla sam?” i rekao ruzne stvari. Ni Lavina im se ne dopada. Dobro.

Evo jedne reakcije na celo finale PZE. Ovaj desno Odžo je meni najbolji na ovim našim prostorima za ovakve stvari. Šteta što je prestao sa svojim kanalom ali gostuje kod Swenkija redovno.
Jedini revieweri koje odslusam. Slagao se sa njima, ne slagao, super komentarisu.

Jos uvek se secamo Odzove reakcije na Konstraktu kad je rekao “sta je ovo, rekla sam?” i rekao ruzne stvari. Ni Lavina im se ne dopada. Dobro.
Joj ja se sećam onog vrsika kad je slušao Saru Jo, i kad je kulminirala pesma...

Dobro, Zejna je u tom intervjuu neposredno nakon završetka večeri bila pod utiskom te rekla i što misli i što ne misli, to što nije dobila maksimalno od žirija je očigledno nije toliko pogodilo koliko to što je toliko flopnula kod publike došavši do zaključka da od njene velike karijere nema ništa, u svakom slučaju je donekle i u pravu - ona sa kojim god žanrom da se pojavi i kakav god nastup da servira na neki način će biti izignorisana od naroda jer je ne vole (da li je do toga što nema x faktor ili se nešto drugo krije, ne znam).

Ovo iskustvo je doživjela kao svoj lični neuspjeh i ne smatram da o momcima iz grupe Lavina misli išta loše, svakome je jasno da je njihova pobjeda (i to sa velikim ''j'' if you know what I mean) neukaljana kao suza. :coffee:

Od objave klipa na zvaničnom kanalu, na svakih sat vremena dobija deset hiljada pregleda. Šteta što odmah nije objavljen, sada bi bio u rangu Finske

Ja moram da priznam da sam bio jako skeptican po pitanju Ivane.
Znam je jos iz grupe Luna, nikad mi nije legla. Onda joj se desio i onaj nesretni rijaliti, bas bas mi je bilo ono jbt sta ce ona Haremkama.
Medjutim, na kraju ispade da ih je ona mnooooogo izvukla svojim prisustvom i svbaka joj cast. Odusevila me je.

Zejna jeste itekako konkurentan materijal za esc što je pokazala svakim pojavljivanjem da može da spremi nešto novo, a i da svaki put bude sve bolje plasirana. Možda baš tu i leži problem jer može da bude inovativna, al ne toliko upečatljiva i prepoznatljiva jer ne možemo da se uhvatimo za nešto da kažemo e to je njen pečat.
Ako je nije napustila ambicija još da se takmiči neka se takmiči, al pre toga da više poradi na karijeri da bi stekla širu publiku. Ovako postaje poznata samo po pojavljivanju na Pze.

Ali upravo tako. Ne znam koju podrsku publike ona ocekuje ako od 22e nije izdala nista sem Petka, i Nove Rase izuzimajući PZE. Zorja isto. Album floparcica. Jedan radijski hit da ima, nesto da ih probije i postanu prepoznatljive siroj publici osim PZE-a. Ovako ostajes na milost i nemilost maloj grupi fanova takmicenja.
Aca Lukas onako agresivno nije uradio ništa sa televotingom, a ljudi zaista plaćaju da idu da ga slušaju po koncertima!

Prizemnost je ono što joj fali, rekao sam već da je poletela, i mislila da je trofejčić njen. Ništa nikome od njih po difoltu ne pripada, za pobedu moraš imati mnogo više od dobre pesme i skupog nastupa.. Jbg publika nije kupila ovo jer kao paket je par drugih učesnika je bilo neuporedivo jače i to u generalno slaboj godini. U nekoj konkurentnijoj, sa par skupljih imena, pitanje kako bi tek prošla.

Ja sam za da ona nastavi sa svojom ambicijom, ali malo da oladi od narativa da je bila najbolja, naj naj. Jer se svi ostali jednako trude da budu naj. Tiha voda breg roni, ona je bila najglasnija.

Pa podrska publike se ne dobija ni albumima ni pesmama...ko je slusao Lavinu i njihov album ili pesme pre PZE..?Apsolutno niko...tako da ili imas ili nemas...Ne bih svrstavala Zorju u isti kos sa Zejnom...Zorja ima x faktor ali je bila antipaticna malo arogantna na pocetku,sad je kul,prosle su je te bube...Zejna i pored talenta nema neku opustenost,umetnicku crtu,neko ludilo,i cesto se ponasa kao mahalusa...
Pa super ali nije PZE izbor za najjačeg lika po karakternim osobinama. Pesme ili kliknu ili ne. Zadesilo im se svima da je ipak bio neko malo bolji. To je takmičenje.

Back