Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Kakva je Zejna tačno sigurica? Pa od ovih 5/6 pesama koje su se izdvojile kao neki favoriti, njena je najbezličnija.
Jedino ona ima najbolju pesmu. Samo nastupom može da pokvari, ali baš bi trebalo da ima loš nastup da ne bi pobedila.

Ali sto je pze_2025 promenio username u pze_2026

Laugh Whatever GIF

Dobro, nakon tri dana smo rekli svako svoje.

Imamo još sedam dana da budemo kreativniji inače šta? Bolje da ćutimo i onda 24. da propadamo svi kolektivno u nesves' i histeriju.

Attachments

• Screenshot_20260213_181504_com.brave.browser_edit_308129355205585.webp
    Screenshot_20260213_181504_com.brave.browser_edit_308129355205585.webp
    11.8 KB · Views: 14
Last edited:
Jos jedna stvar apropo Eegora ili Akilasa - pesme su totalno drugaciji zanr. To sto je nesto blesavo ne znaci da ima istu publiku. Zanrovi su totalno drugaciji i jedina zajednicka stvar je ciljanje glasova publike.

To mi je kao stavljanje Europape i Rim tim tagi dim u isti kos, nidje veze

Kakva je Zejna tačno sigurica? Pa od ovih 5/6 pesama koje su se izdvojile kao neki favoriti, njena je najbezličnija.
Zejna ubija kako peva. Ovaj put neće plesati, što ne zna. Jednostavno je loša za ples. Ima Ljubbu i Drežnjaka iza sebe, što znači da neće doći kao Mimi Mercedez sa nastupom sa školske priredbe, a ko stoji iz Egora? Garaža ili soba i par drugova da smisle nastup

Ne moraju pesme biti iste, pa čak ni slične da bi se svidele istoj publici. Ja mislim da Eegor i Akylas dele publiku. Za Moldavca se ne slažem, to je klasična catchy pesma koja će svideti svima koji vole brži ritam.

Ma bre mi i treba da vodimo nešto što će publiku da podigne i tako se i osiguramo tvt glasove. Pa kada je nana žiri ikada dao nešto? NIKADA! Da pošaljemo i najjači vokal ikada, imam osećaj da bi nas iskulirali. Svi smo se ložili da će Teya dobiti veliki broj poena kod žirija pa bila moša. Konstrakta koja je poslala na Eurosong nešto neviđeno do sada je dobila neki mali broj poena! Čini mi se da i žiri više ne ocenjuje toliko glasovne sposobnisti nego uzimaju u obzir i popularnost same pesme. Žiri se hvata za Švedsku, Austriju, Švajcarsku....to su njihovi mezimci godinama kada se radi o poenima od strane žirija. Mi se ložimo da će nas žiri ikada pogledati.

Mislim da su te sve taktike i strategije pregeneralizovane i smesne. Ako nesto radi ljude, radi, ako ne radi ne i to je to. Ako dodjemo u situaciju da strateski biramo predstavnika jer nema organskog hajpa to je flop u najavi.

Zejna ubija kako peva. Ovaj put neće plesati, što ne zna. Jednostavno je loša za ples. Ima Ljubbu i Drežnjaka iza sebe, što znači da neće doći kao Mimi Mercedez sa nastupom sa školske priredbe, a ko stoji iz Egora? Garaža ili soba i par drugova da smisle nastup
Zašto bilo ko mora da stoji iza Egora da bi se osmislio dobar nastup? Potrebno je samo malo kreativnosti. Ko je stajao iza Konstrakte? I mali Baloš je sve osmislio u svojoj sobi pa je zvučalo i izgledalo perfektno. Baš je ružno to ponižavanje ljudi koji možda nisu u finansijskoj mogućnosti da angažuju neko zvučno ime.

Posle nastupa će svima biti sve jasno, i verujem/nadam se da će svi tad jednoglasno reći (za onog ko zaista bude najbolji) ,,to je to, ovo treba da ide". Nadam se i da ćeš ti @Aleksa49 to da uradiš u slučaju da Zejna, Haremke (ili možda čak i Luka 😂) zaista budu najbolji.

Back