Pa što ne bih podržao. Ni Lelek mi nisu bile prvi favorit sve do dan posle nastupa u pf, tek onda me pesma odradila. Lores sam isto popljuvao po izlasku pesama, tek kasnije shvatio da sam se ugrizao za jezik pa je sad hvalim. Nemam ja problem sa tim, ali isto tako neću podržati nekoga samo zato što je ovde ili na mrežama glavni favorit, a meni se lično ne sviđa. Mislim podržavaću ga, ali posle pze-a ako se izabere, kao i svakog našeg predstavnika koji mi nije bio prvi favorit.Posle nastupa će svima biti sve jasno, i verujem/nadam se da će svi tad jednoglasno reći (za onog ko zaista bude najbolji) ,,to je to, ovo treba da ide". Nadam se i da ćeš ti @Aleksa49 to da uradiš u slučaju da Zejna, Haremke (ili možda čak i Luka) zaista budu najbolji.
IdentičnoKod mene je situacija čista-Zejna, Zona i Lavina-pa ko bude pružio najviše u audio-vizuelnom smislu u finalu dobija moje glasove i podršku.
Biće tri dana pred prvo polufinale verovatno, kao i uvek. Ne očekujte Melodifest, ali ni Grčku ove godine. Znači, otprilike Dora 2026, možda dve nijanske boljeHocu izgled scene![]()
Kao Tijana BogićevićJa bih baš volio da vidim kako bi Zejna prošla sa evrovizijskim žirijem.