Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Posle nastupa će svima biti sve jasno, i verujem/nadam se da će svi tad jednoglasno reći (za onog ko zaista bude najbolji) ,,to je to, ovo treba da ide". Nadam se i da ćeš ti @Aleksa49 to da uradiš u slučaju da Zejna, Haremke (ili možda čak i Luka 😂) zaista budu najbolji.
Pa što ne bih podržao. Ni Lelek mi nisu bile prvi favorit sve do dan posle nastupa u pf, tek onda me pesma odradila. Lores sam isto popljuvao po izlasku pesama, tek kasnije shvatio da sam se ugrizao za jezik pa je sad hvalim. Nemam ja problem sa tim, ali isto tako neću podržati nekoga samo zato što je ovde ili na mrežama glavni favorit, a meni se lično ne sviđa. Mislim podržavaću ga, ali posle pze-a ako se izabere, kao i svakog našeg predstavnika koji mi nije bio prvi favorit.

Konstrakta je ta koja je otvorila vrata ove decenije za eksperimentalne "out of the box" entrije kod kojih se ne peva mnogo, već repuje/priča, a imaju neku poruku ili foru iza sebe.

Zbog toga vidimo kako žiri sve više iz godine u godinu je "mekši" prema ovakvim pesmama a inače da je u pitanju neka 2017. godina, ljubili bi patos. Tako da ona i jeste relativno dobro prošla te godine kod njih (iako je zaslužila top 10)

Shvatite da svako može da hajpuje koga kod želi. Kod mene je situacija čista-Zejna, Zona i Lavina-pa ko bude pružio najviše u audio-vizuelnom smislu u finalu dobija moje glasove i podršku. I na kraju bilo koji hajp koji se stvara na forumu neće nužno odrediti pobednika na kraju, tu je i žiri i generalna publika, odnosno ljudi koji nisu okoreli fanovi poput nas. Tako da, opustite se i uživajte u pesmama svojih favorita.

Već se da osetiti koliko Maja Nikolić nedostaje na PZE-u da nas u ovo vreme zabavlja sa svojim veštački stvorenim kontroverzama i svađama. Ovako moramo sami sve 😆. Sve je statično bez nje. Trebamo je više nego što smo mislili 😆 😆

Kod mene i prvog dana izlaska pesama a i sada, top 3 Lavina, Eegor, Zejna, i baš ne umem definitivno da ih izrangiram, pa ko god od njih ostavi najjači utisak, biću srećan da pobedi i ode 🥳

(naravno, neću se buniti ni za još neke jako mi zanimljive pesme ako iznenade i ubace se u priču, imam solidan i taj neki lični drugi red favorita)

Back