Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Bogami Brat Pelin ume da napravi dobar kafanski narodnjak *za pesme dole radio i muziku i tekst. Inace koliko videh svira bubnjeve ovom Il Mondo bendu. Ne mislim da je poslao u ovom fazonu, vec bas nesto interesantno, ali toliko o tome da ne zna da se bavi muzikom, i da je obican jutjuber.

Što se tiče dana kada budu objavljene pjesme, sjećam se da je 2024. bilo zajedničko preslušavanje pjesama tog istog dana ili tako nekako, pa ne znam da li bi bilo par zainteresovanih ljudi za zajedničko slušanje premijere pjesama kada budu objavljene...

Što se tiče dana kada budu objavljene pjesme, sjećam se da je 2024. bilo zajedničko preslušavanje pjesama tog istog dana ili tako nekako, pa ne znam da li bi bilo par zainteresovanih ljudi za zajedničko slušanje premijere pjesama kada budu objavljene...
Može npr. uveče ili popodne... realno.

Licno smatram da kakav god da je bio nastup Rumba je te godine bila najbolji izbor za ESC
И даље то мислим и ја, мислим да би у арени у Ливерпулу са оном публиком баш био јак утисак. Иако је она била прилично укочена у БГ, пјесма као пјесма је тражила публику и реакцију исте да би то све изгледало/звучало моћније, а у студију наравно да није имала шансе.
Нажалост, није Румба једини примјер тога колико фали публика у студију

Definitivno je vreme da saljemo brzu pesmu, nadam se da ce biti bar jedna u ponudi da valja

Inace jel moze neko da izracuna koliko puta spavamo pa pesme

Može npr. uveče ili popodne... realno.
Ja bih bio zainteresovan za oko 13h, tačnije kad odmah izađu pjesme pa da komentarišemo na prvu, dok automatski idu pjesme. Naravno, neki ne mogu tada ili neko voli sam na miru da presluša sve pjesme ili da uporedo piše ovdje utiske. Kada bi bilo barem troje ili četvero zainteresovanih mogli bismo to odraditi.

Ispratiću vaše komentare, pošto neću moći da slušam pesme pre 17h, odnosno dok se ne vratim sa posla. 😭

Pišem kao fan :ROFLMAO: Ja se divim vama koji možete da sačekate nekoliko sati i poslušate pesme...sećam se 2023. ja na poslu u jednoj ozbiljnoj kompaniji (baš ozbiljna kad mogu da slušam PZE u toku radnog vremena)...čekam 13h...i odmah puštam sve redom...je**š HR i nemački sistem, zna se šta je najbitnije tog dana! :ROFLMAO:

Prvo što ću slušati: Brat Pelin, Zona, Zejna, Lores, Lavina i Makao. :)

Čitajte ljudi malo šta se piše i ovde, da se ne ponavljamo. Pre neki dan napisah da je RTS u najavi na sajtu, a i Instagramu, promenio satnicu i napisali su da je u 12h.

Back