Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Nije šija nego vrat. Može biti i osećati se kao Srpkinja, Romkinja, Australijanka...nebitno. Fokus na suštinu. Niko nju nije uskratio za glas zbog njene etničke/nacionalne pripadnosti, niti ko treba da se sažaljeva i zbog iste glasa. Neka dođe i pokida, pa to niko neće ni spominjati, a Aleksa će prvi da glasa za nju.

Zejna je jedan od najboljih vokala na ovim prostorima svidjelo se to vama ili ne, svako ima svoju publiku pa tako i Zejna. Evo ja prvi dolazim iz Sarajeva na koncert jer uzivam u njenom glasu. , nacinu pjevanja itd - karte sam vec rezervisao . Sto se tice Pze vidi se da se ove godine posebno potrudila cim ima i redatelja za kadrove i sam nastup , po pitanju pjesme mislim da ne bi tek tako dosla po 4. put na takmicenje - ona je jako sigurna u sebe i ne bi tek tako prokockala bilo sta. Sto se tice njenog angazmana ima pravo na svoje misljenje i iznosi ga transparentno i ne mozemo se svi sloziti sa necijim stavovima za bilo sta . Medjutim ono o cemu treba da se ovdje pise je samo takmicenje i pjesme. Prema tome opustite se uzivajte , pratite i glasajte za svoje favorite i svi smo sretni . Pozdrav za sve ljude na ovom forumu .

Pa šta ako je zakazala? Koncert je 3. aprila, a Evrovizija u maju.

Puni ste predrasuda. Dozvolite svima da pokažu šta su spremili.
Tako je Milose druze 🫡

Družim se sa jednim od ovogodišnjih učesnika 🌻 Ne mogu da podelim, jer sam im obećao da neću deliti pesme i puštati ih drugima. Nisam čak ni dečku puštao.
Daj nam onda reci barem nesto kojeg vajba je koja pjesma ? Smijes toliko valjda :)

Druga ploča bi se vrtela da se Zejnina pesma zove Srbija, a ne Jugoslavija. Očito da je to glavni problem kod nekih, što se pokazuje i naglašava od objave naziva pesama.
Manjkavosti oko njenog scenskog nastupa i pokreta postoje, ali mislim da ona može to da usavrši, a na kraju krajeva i kompenzuje kvalitetima koje mnogi drugi nemaju. O nacionalnoj pripadnosti je stvarno izlišno govoriti, ima pravo slobodno da se izražava kako god i na koji god način želi, kao i svaki slobodan čovek, jel', sviđao se nekom taj pristup ili ne.

Druga ploča bi se vrtela da se Zejnina pesma zove Srbija, a ne Jugoslavija. Očito da je to glavni problem kod nekih, što se pokazuje i naglašava od objave naziva pesama.
Manjkavosti oko njenog scenskog nastupa i pokreta postoje, ali mislim da ona može to da usavrši, a na kraju krajeva i kompenzuje kvalitetima koje mnogi drugi nemaju. O nacionalnoj pripadnosti je stvarno izlišno govoriti, ima pravo slobodno da se izražava kako god i na koji god način želi, kao i svaki slobodan čovek, jel', sviđao se nekom taj pristup ili ne.
Tako je brate ; ne znam zasto mjesaju bilo cije misljenje ili stav koji nemaju veze s ovim takmicenjem . Uostalom ja sam siguran da je ona full paket koji moze napraviti dobru pricu ove godine na ESC . Od njenih ranijih pojavljivanja je dala do znanja da je na vrhu zadatka.

Nije šija nego vrat. Može biti i osećati se kao Srpkinja, Romkinja, Australijanka...nebitno. Fokus na suštinu. Niko nju nije uskratio za glas zbog njene etničke/nacionalne pripadnosti, niti ko treba da se sažaljeva i zbog iste glasa. Neka dođe i pokida, pa to niko neće ni spominjati, a Aleksa će prvi da glasa za nju.
Aleksa je glasao za Princa koji je pokidao samo naše nerve lol

Zejna je odlična u svakom pogledu, a to što nema neku svemirsku karijeru nije do nje, već do društva u kojem živimo. Društva kojim dominiraju patologije poput Soraje Vučelić, Tijane eM, Željka Mitrovića, Ognjena Amidžića i kralja svih patologija AV-a

Strpi se jos 3 dana
Ne ocekuje se mnogo
Ogroman procenat pesama je tu zbog samog festivala
Izgleda da ce biti tako na kraju hahah :)

Zejna je odlična u svakom pogledu, a to što nema neku svemirsku karijeru nije do nje, već do društva u kojem živimo. Društva kojim dominiraju patologije poput Soraje Vučelić, Tijane eM, Željka Mitrovića, Ognjena Amidžića i kralja svih patologija AV-a
Braoo scooby doo :) slazem se.

Zejna je po meni neko ko dosta bolje poznaje Eurosong od mnogih osoba na estradi i pokazala je 2024. da zna napraviti konkurentnu pjesmu za Eurosong. Sa Lunom npr. ima "Alo Alo" koja je bila hit u to vrijeme, tako da nije ni da baš nema nijednu pjesmu u karijeri koja nije u nekom trenutku zaživjela među širom publikom.

Last edited:
Ko su prve dve? Fali ti Jovana Jeremić i JK. Mada 2/3 javnih i poznatih ličnosti (političari su posebna kategorija) ima neku patologiju.

Mene brine da će neki ćaci projekat otići na ESC . Nema više Olivere , pa će biti ćaci do ćacija u žiriju i biće izdirigovano , a glasovi publike će verovatno na stranu haremki , jer ne vidim nijedno drugo ime koje može dobiti mnogo sms glasova , osim ako ne dodje neka pesmetina i nastup koji se izdvaja i koji ostavlja utisak na narod . Nadam se samo da , ako Haremke dobiju bolju pesmu od prošle godine , da ih ćaci žiri neće zaustaviti.

Back