evo sta ocekujem od svake pesme par dana pre izlaska:
preskocicu aleksandra, milicu b., jack lupino, geminni, avgust, aleksandru s., kosmos trip, eegor, makao, manivi i anu m. jer iskreno nista posebno ne ocekujem od njih, bez uvrede svakako, mada se nadam da ce me bar jedan od njih pozitivno iznenaditi.
sanja alekic- volim sanju, ocekujem neki benger kao slobodna
lu-ka- s obzirom da je pisala tam, imam bas visoka ocekivanja, iskreno se i ovde nadam nekom bengeru tipa savo perovic presidente ili nesto u tom fazonu
zona- zona mi je jedna od favorita i obozavam njenu muziku i slusam je jos od pre a posebno volim pesmu yugoslavia tako da imam visoka ocekivanja. naslov mi zvuci jako interesantno i ne znam zasto ali imam neki osecaj da ce biti nesto tipa djaninog jadran folka, ali je vrlo moguce da sam skroz omanuo
brat pelin- od njega se stvarno moze ocekivati sve, moze dati neku potpunu glupost poput onog pavlovica most, a moze i dati neki catchy joke entry tipa espresso machiatto, mada ja takve pesme uopste ne volim i verovatno ce mi biti nisko na listi al sam ga stavio ovde jer vidim da ljudi mnogo pricaju o njemu, bez uvrede za pelina svakako. verovatno ce imati dosta poena od publike
harem girls x ivana- iskrenoo nisam znao sta da mislim kad sam cuo da je ivana sa njima jer ne znam da li se bas najbolje uklapa ali mislim da ce haremke svakako naci resenje za to. nista uglavnom ocekujem catchy benger, energicniji i bolji od aladina svakako, i nadam se da ce i nastup biti dosta bolji. one su verovatno i sami favoriti za pobedu a i mnogo bih voleo da posaljemo dreg kraljice na esc
lavina- e sada oni su definitivno moj favorit sto se tice samo imena, a vidim da ih i drugi nisu izignorisali. njihov prethodni rad mi je stvarno vrh i posebno njihova pesma this too will pass, tako da se nadam da je nesto u tom fazonu, ali svakako bi bilo dobro da serviramo metal na evroviziji
mirna- ovu caciku ne bih ni spominjao ali mislim da ce eto imati neku pristojnu pesmicu koja ce biti prehajpovana od strane odredjenih ljudi, no nebitno. mislim da ce se visoko kotirati na takmicenju sta god da posalje
iva grujin- ova lutkica mi se cini jakoo interesantno a i video sam da je rekla da je pesma zanrovski razlicita i zanimljiva tako da se stvarno nadam necim unique i drugacijim
lores- lores je stvarno prelepa i takodje jedna on mojih favorita, isto volim njen rad. naslov zvuci jako interesantno tako da se nadam da ce servirati nesto tipa tam od prosle godine ili pak nesto kao njena pesma so so so
bella- mlada muzicarka i ocekujem neku slatku baladu kao lensy koja ce iznenaditi
yanx- ja se nadam da je istina ono sto sam cuo da ce joj pesma biti slicna njenoj pesmi sa beovizije 2018, jer mi je to def njena omiljena pesma a i jer su ove njene nove pesme bas kriticne..
zejna- svi znamo da zejna svaki put ima top pesme i svaki put nadmasi samu sebe. ne bih puno komentarisao o naslovu jer vidim da se u ovom forumu mnogo oko tome polemisalo, ali cisto sumnjam da je nesto politicki, verovatno je neka metafora za nesto. uglavnom ocekujem catchy ethnic benger.
djurdjica- ljudii hear me out za djurdjicu. naslov mi zvuci jako interesantno i plus je operska pevacica. mislim da je ogroman dark horse ove godine a i zadnja pozicija u prvom polufinalu definitivno nesto znaci, s obzirom da lavina zatvara drugo. zovite me delusional ali se nadam necim kao estonija 2018. ali svakako nisam djurdjica