Dobrodošla na forum!Djurdjica će da pokida
I ćorava koka zrno ubde.Pa evo sad, ako je po imenima, imamo po 3 malko jača imena u oba polufinala, i po nekoliko onih koji mogu da ponude nešto baš dobro.
Ovo je baš nepotrebno mračenje, dok ne čujemo pesme ne znamo kakva je godina ni da li je 7 mesta za prolaz previšeU ovako slaboj (da ne kažem neku težu reč) konkurenciji niti se šta može nazvati jakim polufinalom niti se ko može eventualno oštetiti podelom. Totalno nebitno ko će koje veče nastupati jer je i ovih 7 mesta za prolaz po polufinalu previše.
Nije svejedno!verujem da je većini svejedno hoće li slušati Sedlara ili Kurtića u finalu.
Ovo sam i ja pomislio, tamno jer je samo najava, a onda kad izađu pjesme, normalno osvjetljenjeNi meni nešto nemaju smisla te mračne slike, naročito jer je dosta izvođača prvi put na PZE-u i nisu poznati široj javnosti, osim ako su planirali da kasnije objave i svetle, normalne slike, kao nekakav izlazak iz tame, nakon objave pesama.
Ni mi ne bismo bili da smo već čuli pesmu jednog od glavnih favorita...Nisam pretjerano nestrpljiv