Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

OK, brate Peline, I wasn't really familiar with your game.
Tekstić je bomba. 🥰 Svideo bi se i Milovanu Vitezoviću. :ROFLMAO:
Bojim se da je sve suviše konceptualno za publiku na čiji se glas računa, ali svejedno od mene respekt.

Drugo polufinale malo konkurentnije, ali....

Haremke u nevolji ste!!!
Aladin >>>> Bum bum
Meni se ovo i nije baš preterano dopalo. Ne kažem da je loše, ali nekako više za domaću upotrebu.

Lavina je razočarenje. This too, will pass je pesmetina za ovo. Zašto to niste prijavili ranije.

Zona je super, ali i tu je moglo bolje.
Sanja mi je takođe ok.
Aleksandar je bolje otvaranje od Mirne.
Luka mi se dopada, ako scenski nastup bude ludilo možda ode on.
Milica Burazer ništa spec. (nije joker act)
Klaber iz prvog polufinala >>>> Brat Pelin (eto vam ga 😅)
Gemmini i Jack Lupino su fileri, ali oni ok fileri.
Aleksandra ništa specijalno, opet domaća upotreba.
Meni najveći utisak ,,Zelen sam ko jabuka, slatka si ko jabuka, zajedno smo otrovni ko jabuka".

Ja volim Zejnu, i ovo joj je najbolji pokusaj do sada, ali iskoci tako ko 22e Konstra nesto (bar za moj ukus) sto nije sigurica, ali vredi jer ide na sve ili nista.. Svako pokusava da napravi pesmu po ESC receptu. Konstra nije. Lavina nije. Ovo je autenticno, ne dodvorava se evrovizijskoj publici vec predstavljaju sebe i svoju muziku.
To je greska na kojoj mnogi treba da uce. Ovi mladi ljudi su pronasli sebe, guraju svoj fazon, i dok sve to ne klinkne ne ocekivati pobedu.

Ivina balada je jako lepa, ali nekonkurentna. Očekivao sam ovako nešto na osnovu naziva pesme bez obzira na njene pompezne najave.

Meni su najjaci ovi komentari na pesmama tipa "BELGRADE 2027". Haremke zao mi je, bio sam vatreni navijac, ali ovo je tra la la pesmuljak, nema sanse da Rts ovo ne spusti u finalu i posalje Zejnu :D

Generalni utisak: Možda svega za jedan stepenik (eventualno max. dva) bolje od prošle godine. Svakako nmg reći da je razočarenje, jer sam se pripremio na ovo. Po svemu sudeći imaćemo ponovo Jugoslaviju na Evroviziji ali samo u naslovu pesme.

#teamZejna
#teamJugoslavija

Nisam očekivao ovaj nivo sofisticiranosti u građenju pesme i atmosfere od Lavine. Ooodlično.
Skoro pa jedini koji izgledaju kao da su imali pismenog reditelja za ovaj vizual.

Back