Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
1000008209.webp
Ovo mi je dovoljno što sam pročitao, da znam da mogu da verujem da će čovek ubosti dobar nastup . Pre 3 godine je promašio koncept i bio je neshvacen , ali sada je bolje prostudirao .

Bukv ljudi prizivaju Desingericu godinama a ovo je taj neki fazon, samo što Eegor nije u tom fazonu da pljuje narod sa scene (srećom), ali pjesma jeste luda na kvadrat

Samo me strah kako bi žiri u pf odreagovao i da ne bi prilijepio na dno i zeznuo šanse za finale, ali reakcija publike bi bila vrh

Dobro je što opet imamo nekoliko pesama koje u kombinaciji sa nastupom mogu biti hit ili miss, zavisno kako se osmisle, postave i režiraju. Mislim da Eeegor def. ima taj wtf momenat koji može da animira tvt ukoliko ne ode u suviše čudnom smeru. Haremke moraju da se istresu od igranja, dok bih kod Zejne voleo da se vajb dočara brzim kadrovima i svetlima i nadam se bez nekog ubogog intrepretativnog plesa.

Bukv ljudi prizivaju Desingericu godinama a ovo je taj neki fazon, samo što Eegor nije u tom fazonu da pljuje narod sa scene (srećom), ali pjesma jeste luda na kvadrat

Samo me strah kako bi žiri u pf odreagovao i da ne bi prilijepio na dno i zeznuo šanse za finale, ali reakcija publike bi bila vrh
Pa sličan žiri je svake godine , a to je žiri koji bi Sedlara i Princa poslao ..

Pa ne bi ESC ziri mogao da urnise Klabera kolko bi izvukao na poene publike. Ovde je poenta da li postoji modalitet da pobedi kod nas, u sta sumnjam ako pogledamo ko nama zirira iz godine u godnu (zamislite Nevenu Bozovic - Iva Grujin 12 poena!! Klaber i Mirna 0).

Pa ako baš postane favorit publike do finala, mislim da će ga staviti u top 3.

Inače, očekujem da žiri dobije, ubjedljivo - Zejna.
Pa ne znam Majsta, ovo je bas nesto na sta se zgrazavaju :rolleyes: da Eegor moze biti tvt bait na Evroviziji i pokidati, apsolutno se slazem.
Ako je namesteno odnosi Mirna ili Ivica, Zejna 4a, ako nije namesteno odnosi Zejna ziri bez da mrdne na sceni.

Status
Not open for further replies.
Back