IstoOvo Zejnino mi zvuči kao aktivizam bez poente, čisto da je neko vidi da se bori za nešto, a ne zna ni ona sama za šta se bori
Dara Bubamara: i onda tu ona nešto... i onda Kemiš
IstoOvo Zejnino mi zvuči kao aktivizam bez poente, čisto da je neko vidi da se bori za nešto, a ne zna ni ona sama za šta se bori
Objašnjenje će biti da je kenselovana zbog podrške studentima, već vidim.Gde nam je Tigrica da nam objasni što nije prošla konkurs?
Pametnom dosta. Ni prošle godine realno nije trebalo da prođe sa onim kršom, ali verujem da su joj progledali kroz prste. Jedva čekam da čujem ta dva remek dela.Ali što je Maja poslala 2 pjesme na najslabiji konkurs do sad i izvisila![]()
I meni se svidjaju ovako na prvu loptuJa se nadam da će Lavina da iskida, mora biti dobra moderna metalcore pesma, srpska publika na ESC uglavnom nagrađuje fino rok, zašto ne bi i na PZE ako je zapravo konkurentna i dobra pesma
Ma i bolje ovako, sad se može potpuno posvetiti Interviziji sljedeće godine. Previše bi joj to bilo u 2026. još s PZE-om, a onda i ESC-om. Još je slaba na nogamaPametnom dosta. Ni prošle godine realno nije trebalo da prođe sa onim kršom, ali verujem da su joj progledali kroz prste. Jedva čekam da čujem ta dva remek dela.![]()