Mi nemamo (mislim na Srbiju) otvoren mindset i uvek se vodimo nekim kalkulacijama - ime (najčešće), pregledi, trendinzi, kladionice
Pa upravo se ti vodiš time da pesma koja ide mora da bude najveći hit, šta je naznaka hita ako ne stvari koje si ti naveo?
Dao si primer i Luke Black-a 2023. a to je kontradiktorno, jer ne poklapa sa tom teorijom koju si izneo.
2023. ja nisam imao nikakva očekivanja jer nismo imali imena, meni lično je Luke Black zvučao najbolje kad sam poslušao pesme, i to je problem iz kog razloga? Ne razumem. Luke Black bukvalno nije bio ništa specijalno favorizovan dok pesme nisu objavljene, ljudima se jednostavno svidela pesma. Druga stvar je što je to jako loše realizovano na Evroviziji, isto važi i za Ramondu. Teya ne samo da je imala dobru pesmu, nego je i objektivno imala najbolji nastup na PZE koji je loše realizovan na evroviziji, na sve to promocija i propratni materijal nisu postojali, sve to je dovelo do debakla. Predstavljaš to kao da je sve crno na belo, nije crno na belo, mi dobijemo 24+ pesama i nastupa i na osnovu toga što vidimo biramo, mi ne možemo da znamo kako će to izgledati u maju, i to je najmanja krivica te osobe i pesme.
Prošle godine je Princ bukvalno sticajem okolnosti pobedio, to je skroz nešto drugo, to je bio fejl od starta i prvi put nakon ne znam koliko godina unazad se RTS potrudio da napravi neku promociju, da uloži u nastup, da unajmi ljude sa strane, sve u cilju da se od govana napravi pita, al ne može. Oni se potrude kad se osete ugroženima, a kad očekuju to finale kao 2023. i 2024. oni zajebu stvar i ne ulože ni trunku napora da od toga naprave nešto. Nije Teya kriva zato što se najbolje predstavila na PZE i zato što je zbog toga i pobedila, i ne možeš da kažeš da je pobedila samo zbog stare slave i nzm ni ja ćega, forum je dovoljan dokaz jer je ona ovde postala glavni favorit tek nakon tog nastupa, a svi su sumnjali u nju.