Da, izgleda se opasno čita forum hehe.To smo i mi pisali ovih dana, a jest znamo znanje![]()
Misliš juriforija?Najviše volim kad nekoga pitaju za omiljenu ESC pjesmu a oni kažu EUPHORIA![]()
For real je PESMETINA! Bravo za PelinaaЕво Брат Пелин ми рече да су неке од пјесама које и даље слуша For Real и Hora din Moldova, поштовање![]()
Oće li RTS malo da krene u neko hajpovanje, marketing šta god, malo je dosadno dok čekamo na pesme, prošle godine bilo onih klipovaLjudi, svima vam želim srećnu Novu 2026. Pre svega mir i zdravlje, ako to imate ostalo će doći samo po sebi.
Imam samo potrebu da vama kažem, a to nije tajna. Nastasju smo na leto pitali da li želi ponovo sa nama na PZE, iz privatnih, ali i poslovnih razloga je odbila i rekla da će nam svakako dati podršku ako se prijavimo. Tako da Ivana Krunić nije nikakav marketinški trik ili slično, već jedina koja odgovara i koja je prihvatila ovaj projekat. Mogu reći da je Ivana divna i kluturna i spremna za saradnju, a mnogi nisu...Mi doradjujemo pesmu i spremamo nastup. I opet kao i prošle godine, finale i 3 minuta nastupa su za nas najbitniji, tad ili nikad.![]()
Postojao je ESC i pre 2004.Svima je izgleda omiljena Juriforija, jbt postojao je ESC i pre Loreen.![]()
Тачно, само што огромна већина (да не кажем 90%) учесника сваке ЕВ наводи само пјесме из претходне 2-3 године или Јурифорију, то ми је још горе. Наравно, нико није дужан да се сјећа свега нити да гледа сва издања претходна, али ми је увијек драже кад неко спомене да воли неку пјесму из 2004, 2007, него само да кажу Лорин или МанескинPostojao je ESC i pre 2004.
Za većinu modernih učesnika nacionalnih finala očigledno nije.Postojao je ESC i pre 2004.
Ljudi, svima vam želim srećnu Novu 2026. Pre svega mir i zdravlje, ako to imate ostalo će doći samo po sebi.
Imam samo potrebu da vama kažem, a to nije tajna. Nastasju smo na leto pitali da li želi ponovo sa nama na PZE, iz privatnih, ali i poslovnih razloga je odbila i rekla da će nam svakako dati podršku ako se prijavimo. Tako da Ivana Krunić nije nikakav marketinški trik ili slično, već jedina koja odgovara i koja je prihvatila ovaj projekat. Mogu reći da je Ivana divna i kluturna i spremna za saradnju, a mnogi nisu...Mi doradjujemo pesmu i spremamo nastup. I opet kao i prošle godine, finale i 3 minuta nastupa su za nas najbitniji, tad ili nikad.![]()