Ako može 8, to bi bilo sjajno. Nema svrhe rasipati se i imati besmisleno finale od 3 sata sa samo par dobrih pesama.Šta mislite da li će ove godine u finalu PZE biti 16 ili 12 pjesama?
Ja ću izgleda da bojkotujem jedino naš izbor i to zbog ovog maltretiranja fanova. Bar neku mrvicu informacija da pruže. Nigde nikogSta smaraju vise ..hoce li se nesto desiti ????![]()
Zaboravljas na dosadnu Kristinu i grin rum...Ako može 8, to bi bilo sjajno. Nema svrhe rasipati se i imati besmisleno finale od 3 sata sa samo par dobrih pesama.
Ne verujem da će Kris stići da se napije za samo 8 pesamaZaboravljas na dosadnu Kristinu i grin rum...
Kao i uvek, Stole na poslu reši RTS-ove 'profi' grafičke dizajnereI ove godine sam odradio svoju verziju vizuala na osnovu RTS-ovog vizuelnog identiteta.
Ove godine sam doduše odradio na brzinu, uglavnom na poslu kada nisam imao šta da radim, pa da se ne smaram.
View attachment 40392View attachment 40394View attachment 40395View attachment 40396View attachment 40397View attachment 40398View attachment 40399