Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Znamo na osnovu prvog slusanja da li ce nesto biti veliko za Srbiju ili nece
Nije to uvek slučaj. Setimo se Konstrakte. Niti se na osnovu audio snimka, a naročito prvog slušanja, prognozirao onakav uspeh, niti bi se desio da smo pesme čuli prvi put u finalu PZE-a. Jeste prvi utisak važan, ali treba u obzir uzeti i konkurenciju.

Nije to uvek slučaj. Setimo se Konstrakte. Niti se na osnovu audio snimka, a naročito prvog slušanja, prognozirao onakav uspeh, niti bi se desio da smo pesme čuli prvi put u finalu PZE-a. Jeste prvi utisak važan, ali treba u obzir uzeti i konkurenciju.
Ja sam imao dobru prvu reakciju na In corpore sano zbog neubocajenog teksta i "uvecane slezine" 😀

Ok, ali dobra reakcija, ne znači nužno očekivanje velikog rezultata.

Kako god, srećna nam nova PZE sezona. Uživajte u pesmama :D

Neće biti zaključano na sat-dva, već nekoliko minuta. Ionako posle imam obaveza, ne mogu na to misliti. Ko ne želi, ne mora odmah da čita utiske drugih.

PRVO POLUFINALE, 24. februar

DRUGO POLUFINALE, 26. februar

Vizuali oduševili, nadam se da nikad više nećemo imati poznato ime na konkursu jer ovo do sad k i d a 😍

Nista novo od Antonica, instrumental i sama muzika ne postoji, samo nabacan tekst…Zejna mnogo bolja od Haremki.

YANX nam donosi flaster i kontejner soli :love:

Treba ti brzo neko
da budeš srećan
pa si našao flaster
da rana ne boli
a meni na živo meso
sipao kontejner soli,
Ali sori,
ja znam da je bolje
da samo zaraste
ja ljubavi umem

sama sebi biti flaster

Овај ПЗЕ ипак јачи него што сам очекивао.

Еегор, Харем, Пелин (мада сам очекивао нешто брже али јесте његов фазон), Зејна фаворити на прву.

Honorary mention: Adrenalin, Makao, Kosmos Trip

Сашка да одустане, нема смисла заиста.

Има и међу осталим симпатичних песмица, за радио.

ЕДИТ: Бели Прелетачевић после 3. места на председничким изборима спреман за Евровизију

Back