Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Eegor ne slušaj ovo za nošnju.... Idi više na neko ludilo na sceni, ali da nastup bude fora kao Cha cha cha (ali pazi da ne bude kopija).

Ja ne smem da predviđam pobednika pošto očekujem da će glasanje biti hot mess. Biće sigurno nekoliko ćacija u žiriju i očekujem da će neko od takmičara da iskešira neki hotel Prestiž, pošto RTS nije uradio apsolutno ništa kako bi to sprečio.

Preslušao sam sve pesme. Dobar je ovo PZE. Sviđa mi se što konačno imamo spotove na zvaničnom kanalu. I super je što nema mnogo filera. Produkcija je takođe dobra. Skoro sve mi zvuči moderno i sveže, barem kada je reč o našem nacionalnom izboru.

Ni ja ne znam ko će dobiti.

Harem Girls imaju publiku svoju i sigurno će se iscimati za nastup, ako u žiriju budu imale nekoga poput Zorje prošle god, može da ih pogura u vrh kod žirija, a i kod publike visoko i eto.
Zejna top 1 žiriju, pitanje hoće li publici biti top 3, ako bude, ide.
Eegor ima potencijal da bude top 3 tvt, ali pitanje je kako će ga žiri ocijeniti.
Isto tako i Lavina.
Zona visoko i žiriju i publici top 5, ko zna, možda 10 + 7 bude dovoljno za pobjedu.
Pelin možda dobije 12 od publike jer ima dosta pratilaca ali kod žirija msm da se neće usrećiti

Back