Procitao sam komentare za LU-KU ili kako se vec zove izvodjac po raznim mestima na internetu i ima dosta negativnih komentara o njegovom glasu i zenstvenosti. Kao da se prijavio za takmicenje u najboljoj navijackoj pesmi za FK Rad a ne za najveci muzicki festival na svetu (koji je LGBT friendly). Zaista ne shvatam takve komentare, meni se njegova pesma licno ne dopada ali bas mi je trulo da procitam na tviteru gej tetke koje mu komentarisu muskost kao da se ne vide u ogledalu, internalizovana homofobija ili sta je? Mislim da svakome treba dati priliku da se pokaze, pa onda ga iskreno oceniti. Evo npr Filari ni prosle godine nije briljirao u pevanju jer decko nije nikakav pevac ali to mu je oprosteno jer je bio kratko osisan i flexovao misice umesto sto je nosio haljinu kao godinu dana ranije kad je dobio mnogo vece kritike pardon uvrede navodno samo zbog pevanja.
Ovo za Zejnu sam tacno predvideo i pisao sam o tome. Sad joj se nalazi svaka zamerka iako ima najbolju pesmu i prave se neke kontraverze kao da peva o nacistickoj nemackoj. Zena bode oci drugima jer je romkinja koja rusi stereotipe i aktivista za ljudska prava. Oni komentari na jutjubu ispod videa koji je okacen ovde su jezivi, jedan posle salvi uvreda kaze ‘zelimo da nas predstavlja cist srbin’ koji je to stage fasizma zna li se? Fali nam neko ko ce da bude Breskvica 2 za ovu godinu, ima li takve?