Enceladus
Veteran
slažem se.. više sam se orijentirao na refren.. opet, Tattoo mi je nastavak Euphorije.. tako da da, na obje pjesme.Meni je mnogo više Tattoo nego Euphoria. Euphoria mi je svetlija pesma, i sa njom mi je jedina sličnost to što se glavna reč zavšava na -i(j)a kad drekne. A liči mi na Tattoo po više stvari, malo mračnijem raspoloženju, raznim taktovima, nekim aranžmanskim cakama, i načinu na koji se gradi pesma.
Ali prvi komentar u vrhu i konverzacija
Mogu da zamislim Zejnu koja ispija kaficu i uživa u tome što ljudi prave kontent na osnovu njene pesme a nije još ni bilo takmičenje️
Koga Princ ujede i guštera se plaši.Ove godine sve balade ženske, nema nijedne muška balada.
i meni isto. Euphoria je durska, vesela i đuskava, a Tattoo više molska, baladasta, što mi Jugoslavija više naginje. I cela progresija kroz pesmu je Tattoo, konstantno kao da oće da zaplaču, a nemaju suza.Meni je mnogo više Tattoo nego Euphoria. Euphoria mi je svetlija pesma, i sa njom mi je jedina sličnost to što se glavna reč zavšava na -i(j)a kad drekne. A liči mi na Tattoo po više stvari, malo mračnijem raspoloženju, raznim taktovima, nekim aranžmanskim cakama, i načinu na koji se gradi pesma.