Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

IDJ da odreši kesu, Zona da produži pesmu i može što se mene tiče. Iako bih voleo Zejnu da pošaljemo jer je zaslužila žena više, uvek je dolazila sa nečim boljim.
Čairi sa ovom estetikom i + 30sec pesme, dance break i neki etno elementi pun paket za Beč 😍

Ja ću biti okej sa tim i ako odu Zejna, Zona pa čak i Lavina (iako nije moj fah) vidim potencijal u pesmi. Jedino što ne bih voleo da ode Eegor a ni Pelin, jer nisam fan “sprdnja” - pesmica na Evroviziji. Dosta mi je pokušaja Tommy Casha zaista.

Uopšte nisam ubeđen u priču o Pelinovoj televote dominaciji 🫣

Svake godine je bio takav jedan kog smo se plašili, pa je imao znatno manje glasova, ove godine je to on
А његова публика би, рекао бих, најприје прешла у тим Клабер

Ne znam, ostajem pri stavu da treba da se manemo tih joke pokušaja, jednostavno je taj fazon u ekspanziji i već sada nije ništa senzacionalno.

Čairi sa ovom estetikom i + 30sec pesme, dance break i neki etno elementi pun paket za Beč 😍

Ja ću biti okej sa tim i ako odu Zejna, Zona pa čak i Lavina (iako nije moj fah) vidim potencijal u pesmi. Jedino što ne bih voleo da ode Eegor a ni Pelin, jer nisam fan “sprdnja” - pesmica na Evroviziji. Dosta mi je pokušaja Tommy Casha zaista.
Znajući IDJ prethodnih sezona, oni više ulažu u nastupe u IDJ Show nego u svoje ljude na PZE😢

Pritom je Mirni glas otišao u aut očigledno, ako ovako zvuči u stidijskoj verziji, ne bi me čudio raspad live.

Back