Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Koliko ljudi u Srbiji redovno sluša repertoar Luke Blacka? Ili bilo kakvu muziku sličnu tome? Koliko ljudi je slušalo Konstraktu i njenu vrstu muzike pre PZE? Koliko ljudi u Srbiji prati domaću drag scenu?
Koliko ljudi je slušalo/sluša Bojanu i Dav......
A, da...

Ne pamtim kad me je pesma sa PZEa ovoliko uvukla i odusevila, slusam je danima. Bravo Zona, jos kada bi odradila revamp pesme, mislim da bi to bila bombonica za ESC.

Wiwiblogs kao da nas ignoriše ove godine, pesme izašle 2. a sutra je Vidbir i onda će se na to fokusirati, imali su 5 dana bar nešto da objave

Wiwiblogs kao da nas ignoriše ove godine, pesme izašle 2. a sutra je Vidbir i onda će se na to fokusirati, imali su 5 dana bar nešto da objave
Ove godine ni Alesia nije snimala reakciju, a njeni videi su uvijek dobro propraćeni. Ona ove godine ništa neće snimati. :(

To je opsta atmosfera, Esc Tom objavio samo prvo finale, Alessia se udala i nije radila reakcije, mnogi su prestali da komentarisu, ne shvatam zasto smor, zbog opste ESC situacije?

Alesija nije prestala da reaguje zbog udaje, već se odlučila za bojkot Evrovizije pošto Izrael nije izbačen.
Mislim da je glavni razlog bio njeno nezadovoljstvo u smislu reprezentacije i rasne ravnopravnosti među kontent kreatorima i u EBU generalno, a da je Izrael samo bio okidač. Sama je pričala o tome u svom zadnjem lajvu i ranije prije toga pisala o tome.

Back