FFM
Ekspert
Jugoforija sve mi se činiPa dobro, nije rekla Juroforija.Prihvatljiv odgovor, u svakom slučaju.
Jugoforija sve mi se činiPa dobro, nije rekla Juroforija.Prihvatljiv odgovor, u svakom slučaju.
Koliko ljudi je slušalo/sluša Bojanu i Dav......Koliko ljudi u Srbiji redovno sluša repertoar Luke Blacka? Ili bilo kakvu muziku sličnu tome? Koliko ljudi je slušalo Konstraktu i njenu vrstu muzike pre PZE? Koliko ljudi u Srbiji prati domaću drag scenu?
Pozdravljaju te Moje 3.To bi bio prvi put u istoriji da Srbija zatvara program, ako se ne varam. A izabrani smo u drugom delu polufinala, tako da je to itekako moguće.
Mozda ipak glasam i za Lavine
Ove godine ni Alesia nije snimala reakciju, a njeni videi su uvijek dobro propraćeni. Ona ove godine ništa neće snimati.Wiwiblogs kao da nas ignoriše ove godine, pesme izašle 2. a sutra je Vidbir i onda će se na to fokusirati, imali su 5 dana bar nešto da objave
Mislim da je glavni razlog bio njeno nezadovoljstvo u smislu reprezentacije i rasne ravnopravnosti među kontent kreatorima i u EBU generalno, a da je Izrael samo bio okidač. Sama je pričala o tome u svom zadnjem lajvu i ranije prije toga pisala o tome.Alesija nije prestala da reaguje zbog udaje, već se odlučila za bojkot Evrovizije pošto Izrael nije izbačen.