Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

ima li ovde jos neko da voli pesmu od Loresice? :)
Meni je dobra, ali mi nesto ne lezi srpsko-engleska kombinacija. Ona je super na oba jezika, ali nekako mi je previse pola-pola, ni tamo ni 'vamo.

A nije, bolja je produkcija, nekako je mnogo pitkija pesma, vuce mi na pesme koje su bile popularne na ESC pre 5-6 god kad je bio prajm Bili Ajlis

Pa pišu po komentarima ispod pesme da sama Lores zna da pesma nije za ESC i da zna da će se ljudi razočarati. Ako ona sama ne veruje u pesmu šta onda mi da očekujemo i koje predikcije da pravimo. Nju su verovatno, kao i Džordžija, IDJ prijavili pošto poto.

Da li neko ima info ili se bar, kao i ja, nada da će ove godine doći do promena u scenariju i/ili prisustvu publike u studiju (makar kao 2022.)

Loresica da se vrati sledeće godine sa pi*kotresnom pesmom u stilu Balerine i imaće moju ogromnu podršku. Sa ovom smorčugom ne. Doslovno isti nivo nebitnosti kao ona Klanščekova pulenka Ko grom iz vedra neba.
Zaveo si me sa smeskom 🙄

Da li neko ima info ili se bar, kao i ja, nada da će ove godine doći do promena u scenariju i/ili prisustvu publike u studiju (makar kao 2022.)
Neće biti publike.

ako i ove godine serviraju ispodprosecnu produkciju i pobedi neko skroz nebitan bolje sledece godine da biraju interno. Gledam klipove sa jermenskog NF od prosle godine i ono je izgledalo mnogo profesionalnije od PZE na prvu loptu. Ja ne znam jel ima neko gori od RTS, mozda RTCG. Iznenadjujuce mi je da balticke zemlje kidaju sa njihovim festivalima i produkcijama. RTS mi mogao bar publiku da uvede i da iz iznajme neki manji prostor na kraci rok. Nema potrebe da probe traju 14 dana kao da organizuju evroviziju. Melfest bina se izgradi za dva/tri dana max i pocinju probe koje traju 3 dana.

Prošla je nedelja dana otkako su sve pesme objavljene, i ovo je mojih top 5 kojima se stalno vraćam.
  • Lu-Ka - Veruj
  • Zejna - Jugoslavija
  • Đurđica - Moma mala
  • Lores - Unseen
  • Eegor - Klaber
Za mene, svaka od ovih pesama ima jak, prepoznatljiv karakter koji je izdvaja od ostalih.

Eto. Tako. Eto.

Ja ne verujem da ce nastup Zejne da bude dobar. Ona to ne ume. Moze i sa pevanjem ozbiljno da kiksne.

Za Zejninu pesmu je dovoljan nastup kao na tom promo videu. Nešto u fazonu igranja uz muziku kao da je u disku. Valjda je toliko sposobna da osmisli. Eto ostvarila joj se želja da stoji dok peva i da to pije vodu.

Koliki ce smor da bude ako pobedi Zejna. Opet pesma za deseto mesto u polufinalu. Opet pesma za sredinu tabele. Opet ce da sabiramo koliko ce poena komsije i dijaspora da nam daju.

Back