Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Zejnin problem može jedino da bude pritisak od uloge favorita. Nikada do ove godine nije bila glavni favorit (pa ni one 2023.) Ako to opravda i ne flopuje nastup, od srca joj želim da ide. Izlišno je ženi tražiti mane znajući šta nas je predstavljalo prošle godine. A ona je bar duplo više zaslužila da ide nego Pr*nc.

Čovek navlači za Zejnu, jer sad već nisu sigurni šta će biti do finala.
Koliko se sećam Zejnu su optuživali sa kupovinu pregleda i na prošlom takmičenju pa mi ovakakv argument biva još smešniji.

Meni je lično neukusno da poredim muzičara sa Berklija (diplomirao džez), sa Zejnom koja je pitanje dal ima i srednju frizersku.
Takav im je i odnos u pesmama.

Ovo što rade pojedini Zejnini fanovi polako prevazilazi granice. Dobronameran savet da to ne radite jer takvim agresivnim ponašanjem samo njoj štetite i odvlačite ljude koji bi potencijalno i glasali za nju. Pogotovo nema smisla jer je upravo ona neko ko je prethodnih godina sponzorisao svoje pesme do iznemoglosti.

Svako ima svoje prednosti i mane ove godine. Takođe na apsolutno svakom PZE-u pobednik nije bio onaj ko ima najviše, pregleda, lajkova i komentara, obizirom da su se poznatija imena uvek više slušala. Tako da je uvek sve moguće, u ostalom mnogo jača imena nisu pobedila, a ni jedna pesma nije toliko bolja od drugih da može da oduva kakav god nastup imala.

Šta je tačno dokaz, ne vidim?

Sinoć je imao 132k, sad 139, a skočio je i broj lajkova, ništa neuobičajeno
Broj lajkova skocio za 100 , imao je jucer 113667 pregleda prije podne i hop poslije 14h na 130k . Znaci bas sam vodio statistiku i imam zapisano . Prema tome upravu sam i uredu je sto ide na sponzorisano , samo kazem . Nema ljutnje .
Sportski pozz

Opet kazem uredu je ako neko ide na sponzorisano, aposlutno nemam nita protiv . Dora mi je non stop iskakala . Neka pobjedi najbolji , mi ovdje mozemo pisati koliko hocemo i sta hocemo medjutim to je samo nase misljenje a svako ima pravo za isto . Po pitanju Eegora svaka cast , pjesma vozi i extra je . Svakako moj top 3 .

Zejnin problem može jedino da bude pritisak od uloge favorita.
U intevjuu je negirala da oseća pritisak. Ne razmišlja o pobedi, već o tome da iznese sve onako kako je zamislila, i ako se desi da u ruci ima trofej, tad će tek da poveruje u pobedu, a do tada se njom ne bavi.

Svako favorizuje svoje favorite, logično. Ali treba se malo imati mere i u tome. Ono što je bitno jeste da sada imamo više od jedne konkurentne pesme za razliku od prošle godine i beznadežnog Princa koji je bio osuđen na propast od momenta kada je ni kriv ni dužan, pobedio.

Ne kažem da su druge pesme loše, ali Zejna se stvarno izdvaja. Ne razumem zašto se neki ljute zbog toga.
A svako ima pravo na svoje misljenje i svog favorita tj nekoga za koga smatra da treba da pobjedi, ponovo kazem vidjecemo nastupe na kraju krajeva mozda zaista neko od favorita podbaci na neki nacin . Sve u svemu mislim da se trebamo opustiti slusati pjesme koje nam se svidjaju i cekati nastupe :)

Pozz

Broj lajkova skocio za 100 , imao je jucer 113667 pregleda prije podne i hop poslije 14h na 130k . Znaci bas sam vodio statistiku i imam zapisano . Prema tome upravu sam i uredu je sto ide na sponzorisano , samo kazem . Nema ljutnje .
Sportski pozz
Bukvalno sam uhvatio i okačio ovde kada je prešao 100 hiljada. To je bilo pre par dana, čini mi se u petak ujutro. Sada je na 135.000, sasvim normalan rast.

Pa ko se svadja? 😂 Činjenica je da je Zejna ove godine najbolja.
Stvar ukusa. To što je tebi, meni i možda još 3, 4 forumaša, Zejna stvarno najbolja i prvi favorit, naspram armije fanova Lavine (na forumu) pre svega a možda polako i šire, ne znači i stvarno da je Zejna najbolja. Nema činjenice niti garancije ni za šta. To je naš subjektivni osećaj.

Deluje mi kao da su Haremsice otpisane ovde, ali ja njih ne bih otpisao u borbi za vrh ma koliko imale već mnogo puta vidjenu i sažvakanu pesmu. One imaju svoje fanove, imaju dobru energiju i prepoznatljivost, stekle su i iskustvo, tako da pored Zejne i Eegora očekujem da se i one umešaju i prodju jako dobro na kraju. Njih nikako za potencijalni Top 5 plasman a mooožda i top 3 ne isključujem.

Bez šansi naravno nisu ni Zona ni Lavina ali ni brat Pelin.
Tu će se bitka voditi.
Ostali, teško, ali ko zna.

Stvar ukusa. To što je tebi, meni i možda još 3, 4 forumaša, Zejna stvarno najbolja i prvi favorit, naspram armije fanova Lavine (na forumu) pre svega a možda polako i šire, ne znači i stvarno da je Zejna najbolja. Nema činjenice niti garancije ni za šta. To je naš subjektivni osećaj.

Deluje mi kao da su Haremsice otpisane ovde, ali ja njih ne bih otpisao u borbi za vrh ma koliko imale već mnogo puta vidjenu i sažvakanu pesmu. One imaju svoje fanove, imaju dobru energiju i prepoznatljivost, stekle su i iskustvo, tako da pored Zejne i Eegora očekujem da se i one umešaju i prodju jako dobro na kraju. Njih nikako za potencijalni Top 5 plasman a mooožda i top 3 ne isključujem.

Bez šansi naravno nisu ni Zona ni Lavina ali ni brat Pelin.
Tu će se bitka voditi.
Ostali, teško, ali ko zna.
Tako je Lexi

Potpisujem sve napisano :)

Haremke su bile otpisane i prošle godine, pa su posle nastupa postale glavni favorit.
Da, s tim što je Aladin prošle godine imala izvesnu dozu mistike sa određenim manjkavostima i što je najbitnije, pružila je mogućnost da pokidaju nastupom, što su i uradile. Nažalost kod Bom bom te mogućnosti nema. Biće to energetski dobro ne sumnjam, ali ključni problem je neinspirativna pesma sa očiglednim Hurricane vajbom koju teško da bilo kakav nastup može uzdići u najuži krug favorita.

Back