Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

ESC Tom je prokomentarisao sledeće...

LU-KA ima dobre pokrete, Za Haremke želi da vidi nastup ali nije baš oduševljen, LAVINA je drugačija, zanimljiva, ali ne očekuje da će Srbija to poslati ali možda bi bilo dobro to da uradi, Zona je u redu ali ne zna da li bi je se setio. Najveći problem izdavaja kao slabo postojanje "hook" u pesmama. Izuzetno mu je čudno što su mu tražili non stop recenziju Lavine a na Scoreboardu su na 9. mestu. Zaključak: Zejna ili Lavina, zavisi ko odskoči sa nastupom ali prednost daje Zejni.

Generalno nije bio zadovoljan ovogodišnji PZE-om. Smatra da je jako jako slab. Ali ok, generalno, jači je nego prošle godine, ali slabiji od 2024....barem po meni. Prvo izdanje je bo meni bilo i najjače. Mislim da koga god da pošaljemo, samo finale će biti veliki uspeh....pošto naravno pobediti nećemo šta god da pošaljemo. Prošle godine nam je niz kvalifikacija prekinut, pa bi bilo lepo vratiti ga ove godine. Možda do nekih boljih vremena kada se i pojavi neko ko će nas vratiti ponovo na tron posle 20 godina! Toliko je prošlo od kad je Mara pobedila a kao da je juče bilo! Pitanje je kada ćemo i da li ćemo u opšte ikada i pobediti na Eurosongu! Ako se ne varam Švajcarska čekala 40 godina na pobedu sa dolaskom Nema! Znači još 20, a dobro nije to puno 😆

Danas u Jedan dobar dan nešto puštaju sa proba i u pozadini se nekoliko puta čula austrijska pjesma iz 2002. ako se neko sjeća te pjesme.

Realno, da bi se pobedilo na ESC-u mora da se poklopi dosta stvari. A to nije lako. Da se ne lažemo, zadnja kompetitivna pesma koju smo mi imali na Evroviziji je bila pre 14 godina "Nije ljubav stvar" sa Željkom kada smo uzeli treće mesto. Sve posle toga je bio kriminal, i standardnih od 15 do 20 mesta u finalu, sve do pojave Konstrakte. Mislim da je Bojana Stamenov bila 10... da ne grešim dušu! Kada ti je zadnja kompetitivna pesma bila u prošloj deceniji, onda znaš da nešto debelo nije u redu

• Like
Reactions: FFM
Back