Regulus
Ekspert
Okacena je tokom celog nastupa?Inače, ako sme mali hint, Zejna stoji na nogama manje od 10 sekundi celog nastupa![]()
Ako je to istina, girl bye.Inače, ako sme mali hint, Zejna stoji na nogama manje od 10 sekundi celog nastupa![]()
Verovatno malo leti, malo leži, malo kleči...Okacena je tokom celog nastupa?
Predpostavljam vizuali? Slagalo bi se sa ikonografijom njihovih dosadasnjih videa.Forum kad overthinkuje. Mislim da je mislio bukvalno - mač u kamenu (iz legende o kralju Arturu)
View attachment 41674
Iskr ne znam. Video sam samo par nastupa, Lavina nije među njima. Samo sam pretpostavio da je forumaš/ica mislio/la na bukvalan mač u kamenu kao nekakav rekvizitPredpostavljam vizuali? Slagalo bi se sa ikonografijom njihivih dosadasnjih videa.
To je već preterivanje i gotovo sigurno ne bi bilo izvodljivo na Evroviziji. Onda glavni momenat nastupa ni ne postoji?Inače, ako sme mali hint, Zejna stoji na nogama manje od 10 sekundi celog nastupa![]()
Harem Girls najbolji nastup, ima i funny momenata, dobre su im perike![]()
Iskr ne znam. Video sam samo par nastupa, Lavina nije među njima. Samo sam pretpostavio da je forumaš/ica mislio/la na bukvalan mač u kamenu kao nekakav rekvizit![]()
https://n1info.rs/vesti/skoj-protiv-evrovizije-bojkot/Aktivisti SKOJ razvili su ispred zgrade Radio-televizije Srbije (RTS), koja organizuje nacionalno takmičenje Pesma za Evroviziju, transparent sa porukom "RTS i Beovizija podržavaju cionistički genocid u Gazi! Free Palestine!".
Zejna, Yanx, greenroom, Đurđstrakta, Eegor, Mirna.Spoilers without context
View attachment 41676