Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Da smo pametni, da jednom posaljemo neki blek metal, sta ja znam! :ROFLMAO: .Dve krstace na bini okrenute, pesma ''Satan my master. I bonus da vokalista poliva publiku devicanskom krvlju. Mozda se primi, sta znam
Lavina ima malo blekače. Ono na kraju skoro kao Emperor.

Da smo pametni, da jednom posaljemo neki blek metal, sta ja znam! :ROFLMAO: .Dve krstace na bini okrenute, pesma ''Satan my master. I bonus da vokalista poliva publiku devicanskom krvlju. Mozda se primi, sta znam
Mozemo i Desingericu umesto toga. Kakve smo srece jos bi i pobedio.

Pozdrav svima!
Smorila me rekapitulacija pa odlucih da ostavim prvi komentar, lol.

Imam utisak da je u svakom nastupu koncept (ako i gde ga uopste i ima) osmisljen van konteksta kadriranja i dinamike rezije, a u nekim slucajevima cak i teme pesme. Iz tog ugla, mozda su malo i sami autori krivi za taj kupus na kraju?
Nije bas da do sada nismo videli niti jedan uspesan primer kadriranja na pze. Letela je i Hristina pa je sve delovalo mnogo koherentnije. Sa druge strane, Konstrakta se u staticnim nastupima igrala iskljucivo kadrovima i svetlom i to je na momente po meni bilo impresivno. Ako i zakljucimo da je rts glavni problem, ima primera koji ilustruju da ni on ne uspeva bas sve da unisti😊

Ali kako se to onda npr desi Zejni koja je angazovala profi reditelja?
Pomozite mi da razumem😊

P.s. ni scena mi se sad vise ne svidja, lol

Status
Not open for further replies.
Back