Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

20220317_134432.png
Ima i ovo, lol

Ma ja kontam da oni i znaju da ništa neće uraditi s tim, nego samo planski drametaju i dižu prašinu. Jer realno, kad se poslednji put intenzivnije pisalo i brujilo o Lukasu, tipa možda onda kad je izdao knjigu. Mora opet malo da se privlači pažnja.

Ne umem da prebacim sa inst. klip gde, nećete verovati, JK diže u nebo živo pevanje Zorje. Za one koji nisu pratili, malo podsećanje, U prvom nastupu Zorje u ZG, JK je tvrdila "Auuu, sestro, ti nisi sa ove planete" a onda je u svim narednim krugovima vređala i omalovažavala uz tihu asistenciju Marije i Viki.
Izgleda se vratila na fabrička podešavanja. Doduše, reče da bi postala svetska zvezda kada bi joj neko napravio pesmu "kakvu zaslužuje".

E, to sam hteo da gledam, ali nisu bili postavili na vreme i zaboravio sam i da se desilo lol

Jel' stvarno niko nije provalio da je Jelena Karleuša namerno "vređala" Zorju, jer bi u suprotnom bila senzacija samo za jednu emisiju? Ovako je s jedne strane naterala Zorju da da još više sebe, a s druge strane je JK znala da će ljudi još više voleti i podržati Zorju jer je ona "vređa". Sve što JK radi je jaaako promišljeno i tačno je znala na koji način da izvuče Zorju iz stereotipa pevačice koja ima samo dobar glas. Jelenina reakcija sa prvog nastupa Zorje je ono što ona zaista misli. JK je predobra osoba u suštini, i slažem se da zaslužuje brutalnu pesmu, jer je brutalan performer. I dalje se nadam da će nas jednog dana predstavljati na Evroviziji. Žena je jedna od najvećih zvezda na Balkanu, može sama da finansira nastup svetskih razmera i prihvatila bi da predstavlja Srbiju na ESC, a niko je ne zove. Zbog čega je ljudi ne gotive i zašto nikako da je RTS pozove da bude naš predstavnik? Ona bi lagano pobedila i priredila najbolji nastup Srbije ikada na ESC.

Ja mislim da je vreme baba Jelene prošlo odavno. Poslednja godina kad bi bila dobar izbor za ESC je mooožda 2013.

I nikad vidjen ekolški osvešćen nastup sa konceptom globalnog zagrevanja i zemljom koja gori 😍

Drugi je sad plan, nije više aktualno globalno zagrijavanje. Iako nije baš više poželjan naslov La Bomba 😔 Neće, pa je neće...

Back