Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

https://www.kurir.rs/stars/3894053/olviera-kovacevic-tuzila-lukasa
jelena-karleusa-turbofolk.gif

"Ona može sve" bio je komentar člana žirija u ZG.
Ovom džez pesmom uživo u studiju RTV je samo potvrdila klasu.
ps:
Konstrakta je zasluženo pobedila i želim joj svu sreću.Ovo postavljam samo za ljubitelje muzike koji su prvi put čuli Zorju na PZE.

Meni su te animacije i boje na sceni definitivno rame uz rame sa nekim ESC nastupima. Koreografija, kostimi, i kadriranje ne.

Zanimljivo da mi posle Krune najbolje animacije zapravo imala Cipela. 😂

Pa ne svidja mi se :(
Aj bar Hurricane da izbace Loco Loco demo u ovolikoj meri kao Sara 😅

ni meni se ne dopada, ipak je krajnja verzija to to.
a bojana vunturišević je jedna ludača haha..

Sad, nakon nekog vremena i kad se sve sleglo, moram da izdvojim Zoe Kida - "Bejbi", kakav vokal u refrenu, ono je ludilo, kakav kvalitet interpretacije, dopala mi se i scenografija sa palmama..
Konstrakta je koncept, vokalne težine nema tu iskreno.. Nemojte pogrešno da me shvatite, kao act i kao performans, Konstrakta mi je super, ali Zoe Kida sa vokalom je pojela iskreno.. 😱

"Ona može sve" bio je komentar člana žirija u ZG.
Ovom džez pesmom uživo u studiju RTV je samo potvrdila klasu.
ps:
Konstrakta je zasluženo pobedila i želim joj svu sreću.Ovo postavljam samo za ljubitelje muzike koji su prvi put čuli Zorju na PZE.
Ovo je jako dobro, čini mi se da joj žanr baš leži.. :)

Zoe jeste super, ali za "In corpore sano" ja ne bih ni očekivao drugačiji niti jači vokal, sve je na mestu, pa je suvišno pričati o nekom vokalnom jedenju u tom smislu.

Zoe jeste super, ali za "In corpore sano" ja ne bih ni očekivao drugačiji niti jači vokal, sve je na mestu, pa je suvišno pričati o nekom vokalnom jedenju u tom smislu.
Ne, ne naravno, zato i kažem, to je koncept to je nešto potpuno drugo, samo kažem ja sada kada bih birao za muzički festival, što ipak i pored svega Evrovizija i dalje jeste, ja bih lično uzeo Zoe Kida - "Bejbi" zbog muzičke jačine..

Bojim se da ne bi bila dovoljno zapažena, osim ako bi prevela na engleski pa donekle. Možda bi mogla u finale, a tamo negde u rangu naših plasmana poslednjih godina, dok Konstrakta je veči rizik, ali i sa potencijalom da dalje dogura. Evrovizija je danas mnogo više od muzičkog festivala. Koreografije su neizbežne, osim ako si baš poseban po nečemu ili imaš hitičnu pesmu (Salvador, Dankan).

Back