Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Pa ako ćemo tako, ja bih od baš njegovih-njegovih pesama pre slao Leto je ili Zver 😁

Ali mislim da je Coby nažalost deo ove nu skul trep ekipe koja vokalno ne mož da se posebno sastavi uživo, ali zato kao kompozitor i producent objašnjava stvari. Samo nek on izvlači po 1-2 pesme za PZE svake godine i nek vidi ko će da ih izvede, pa će neka možda i da se izabere na kraju.

Uhhh ovako nesto dogodine pa da Mrm traži da mu oduzmu drzavljanstvo 🤭
Hahah, što se mene tiče, može da mi se oduzme državljanstvo, ako ću omdah dobiti nemačko, norveško, finsko ili britansko.. :D
Prihvatam i diplomatski pasoš naš.. :D

Edit: može i republike Irske hihihhi

Vala red je na Micy... Samo se nadam da se sada jaka imena neće povući nakon Sarinog drugog mesta

Nešto mi je sva sa rezervom... "Kad osetim momenat", "ako odlučim to će zahtevati ozbiljan pristup", "pokvario mi se klizač na fioci" i sl 😌

U Italiji.
Prvih 9 godina u Bariju, a sad osma godina u okolini Milana.
Iskreno ovde me više drma nostalgija 😅
👍 Ja sam dugo imao rodbinu u Vićenci, išao sam tamo kao dete, skoro svake godine..

Pa bolja bila Balkanika od toga. To bi žiri patosirao, iako je zarazno za domaće prilike. Coby neka komponuje, ali da ne piše tekst, to bolje radi Bojana.
Ja mislim da je ovo zarazno za sve prilike. Pogotovo sa ovim fenomenalnim spotom.

Pa ne glasa se na osnovu spota. Meni je ok, ali ne u kontekstu Evrovizije. Tamo očekujem nešto bolje i muzički i što se tiče teksta.

Coby je odličan autor, ali nije za uživo izvođenja... Ima odlične pesme, koje bi i u kontekstu ESC bile super sve do momenta kada bi to trebalo izvesti live...

Back