Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

1. Konstrakta
2. Sara
3. Zoe

Tako mi je bilo pre takmičenja, a tako mi je i sada. I za ESC i za sve. Divne.

I ovi što su mi bili četvrti pre takmičenja, a onda me razočarali na sceni, mi sada ne izlaze iz glave. Stalno mi se vrti Ne znam šta si prošao, ne znam ko te slomio... Odlična pesma. Nastup joj je odmogao.

Neka se vrati, sa nečim boljim, drugojačijim, ovo je bilo baš bezveze iskreno, za mene kažem, baš mi je drago što nije pobedila..

Bilo bi lepo da se vrati, dogodine ili one tamo, samo će verovatno biti bezveze što će javnost isto da je gleda posebnim očima... Tipa i sad joj se učitava maltene kao neki ultimativni poraz što nije pobedila, a tad kad se vrati još veća očekivanja će biti da pobedi, nedajbože da bude druga ili treća stvoriće se utisak kao da je poslednja lol

Vriska 😂😂

Ali simpatično je jer je Albanac. 🤗

Nadam se da će se Sara vratiti sa nečim što nije bop, slut bop, bilo kakav bop.

Bilo bi lepo videti Saru na PZEu u budućnosti, ali bih ja još više voleo da vidim Cobija sa nečim što on misli da bi razbilo na ESCu.
Koliko sam shvatio, ovaj put mu je došla Sara i tražila nešto sa specifilčnim brifom, tako da bih baš voleo da za sledeću godinu imamo neki apsolutni Cobi benger, u kom god stilu on misli da treba. Kao što smo videli sada sa Konstraktom, nema potrebe ograničavati se na žanrove, nego šta pokida - pokida.

Pa bolja bila Balkanika od toga. To bi žiri patosirao, iako je zarazno za domaće prilike. Coby neka komponuje, ali da ne piše tekst, to bolje radi Bojana.

Back