Prvo polufinale definitivno bilo bolje, juce dosta momenata gde je malo falilo da zadremam.
U principu, Sara ocekivano najbolji utisak sinoc ali da budem iskren, nastup mi se ne svidja. Jeste dobar u osnovi ali nista specijalno sto vec nije vidjeno. Mislim da je moglo mnogo bolje da se to skocka, ovako se islo na sigurno (sto je opet donekle razumljivo). A kostimi su mi bas bezveze. Pesma mi je i dalje u vrhu ali nastup ostavlja dosta prostora za doradu u slucaju pobede.
Odlicni su bili i Naiva i Tijana Dapcevic (obe ocekivano) kao i Gift.
Chegi na momente iritantni a na momente zabavni, mom ocu su oni bili favoriti
Zao mi je sto Svilar nije prosao ali nisam iznenadjen. Ako misli da ode na ESC, mora mnogo bolje od ovoga.
Sto se tice vecerasnjeg finala, ocekujem da bude gusto i napeto. Moguce je lako da ukupni pobednik ne bude prvi ni kod zirija ni kod publike. Ako idemo na nesto sveze i originalno, onda nakon svega vidjenog je daleko bolje da ode Konstrakta nego Sara. Ona je jedina ovde skroz originalna i svoja. Meni pesma nije uspela da se probije u top 10 pre festivala ali ovako kao paket mi je u samom vrhu. I definitivno tek uzivo ima taj X factor. Moze da prodje skroz neshaceno na ESC-u a moze i da bude primer originalnosti. U svakom slucaju, verujem da bi se izdvojila cak i da nista ne promeni u odnosu na ovo vec vidjeno na PZE. Tako da, ako se ide na originalnost, onda Konstrakta.
A izmedju dva paketa koja su manje ili vise vec vidjena (Sara/Zorja), kod mene prednost ostaje Zorji i ona ostaje ukupni #1 sto se mene tice, pa onda Konstrakta pa Sara.
Opet, koja god od ove tri da pobedi, bicu zadovoljan. Do maja ima vremena da se sve dovede do maksimuma u sva tri slucaja. Jedino bi mi bilo bezveze da Lukas na kraju dodje do prvog mesta. Bio je dovoljno dobar da je tako nesto teoretski moguce ali nadam se da ce u praksi ishod ipak biti drugaciji.