Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Dakle procenjuje se koji bi eksperiment bio uspešniji subjektivno. Loše.
Pa ne znam kako to izgleda objektivna analiza ekperimenata.
Uostalom, videćemo kako publika bude glasala Sara vs Konstrakta, meni je to možda i objektivnije od žirija što se tiče shvaćenosti i prihvaćenosti.

• Like
Reactions: FFM
Konstrakta ide u top 3 tvt to je sigurno. Žena je prva u trendingu, pojavila se niotkuda, klinci po tik toku masovno peru ruke u lavoru. Sad je pitanje koliko ljudi su u fazonu - "aj da gledamo ovu budaletinu", a koliko "kakva genijalnost". Deluje mi da ovo drugo ipak preovladava i da smo malo evoluirali.

Samo da se ogradim, ja još uvek nisam bacio nikakvu procenu koji bi eksperiment bio uspešniji, jer Sarin eksperiment prvo nisam ni video. Ali neće ni biti bitno kad dobijemo jednog pobednika večeras jer ne volim ŠBBKBB. Subjektivno navijam za Konstry, a objektivno su obe dobar izbor, s tim što Sara sa bop nastupom neće dogurati daleko. Možda oni u glavi već i imaju neke ideje za ESC, tj. nadam se da imaju.

Bilo je ovo dobro NF na kraju, jer i pored ovoliko pesama od kojih su većina smor, imamo ljude za kojima žalimo što nisu prošli u F.

Prvo polufinale definitivno bilo bolje, juce dosta momenata gde je malo falilo da zadremam.

U principu, Sara ocekivano najbolji utisak sinoc ali da budem iskren, nastup mi se ne svidja. Jeste dobar u osnovi ali nista specijalno sto vec nije vidjeno. Mislim da je moglo mnogo bolje da se to skocka, ovako se islo na sigurno (sto je opet donekle razumljivo). A kostimi su mi bas bezveze. Pesma mi je i dalje u vrhu ali nastup ostavlja dosta prostora za doradu u slucaju pobede.

Odlicni su bili i Naiva i Tijana Dapcevic (obe ocekivano) kao i Gift.

Chegi na momente iritantni a na momente zabavni, mom ocu su oni bili favoriti :ROFLMAO:

Zao mi je sto Svilar nije prosao ali nisam iznenadjen. Ako misli da ode na ESC, mora mnogo bolje od ovoga.

Sto se tice vecerasnjeg finala, ocekujem da bude gusto i napeto. Moguce je lako da ukupni pobednik ne bude prvi ni kod zirija ni kod publike. Ako idemo na nesto sveze i originalno, onda nakon svega vidjenog je daleko bolje da ode Konstrakta nego Sara. Ona je jedina ovde skroz originalna i svoja. Meni pesma nije uspela da se probije u top 10 pre festivala ali ovako kao paket mi je u samom vrhu. I definitivno tek uzivo ima taj X factor. Moze da prodje skroz neshaceno na ESC-u a moze i da bude primer originalnosti. U svakom slucaju, verujem da bi se izdvojila cak i da nista ne promeni u odnosu na ovo vec vidjeno na PZE. Tako da, ako se ide na originalnost, onda Konstrakta.

A izmedju dva paketa koja su manje ili vise vec vidjena (Sara/Zorja), kod mene prednost ostaje Zorji i ona ostaje ukupni #1 sto se mene tice, pa onda Konstrakta pa Sara.

Opet, koja god od ove tri da pobedi, bicu zadovoljan. Do maja ima vremena da se sve dovede do maksimuma u sva tri slucaja. Jedino bi mi bilo bezveze da Lukas na kraju dodje do prvog mesta. Bio je dovoljno dobar da je tako nesto teoretski moguce ali nadam se da ce u praksi ishod ipak biti drugaciji.

Nije mi jasno zašto stalno "objašnjavate" nekome svoj ukus, pogotovo nekome ko mrzi bilo koga ko je lijep, seksipilan i uspješan. Opustite se i navijajte za onoga ko vam se sviđa, neopterećeni potrebom da nekome neobjektivnom hejteru dajete razloge za to.

Nije mi jasno zašto stalno "objašnjavate" nekome svoj ukus, pogotovo nekome ko mrzi bilo koga ko je lijep, seksipilan i uspješan. Opustite se i navijajte za onoga ko vam se sviđa, neopterećeni potrebom da nekome neobjektivnom hejteru dajete razloge za to.
Ako si ovde kao bacio neki hejt na mene, bolesniji si nego što sam mislio i pod hitno bi trebalo da ideš na neko posmatranje. I stvarno se otkači više od mene.

Ja sam inače fan Sare Jo otkad se pojavila u PGS, što npr. @Majsta94 može da potvrdi. :) A i Stole zna da je volim. Ali ovo jednostavno meni nije to to.

Gledam nesto rezultate polufinala iz 2019. Tada samo 12 kompozicija, samim tim sve dobijaju glasove od 1 do 12 po evrovizijskom principu.
Manje su bile sanse da ostanu nezapazene pjesme.

Toliko ste postali dramaticno dosadni sa raspravama da jedva cekam da se veceras zavrsi ova agonija. Mi smo za interni izbor i cao.

Pa ne dobijaju sve, nema 9 i 11 bodova. Jao ljudi danas se sve zavrsava. Jedva cekam sledeci pze

Uvijek razmišljam analiziraju li i drugi fanovi sve tako u tančine kao ovdje. Tipa, vode li Rumunji, Danci i Francuzi danas uoči svojih nacionalnih finala ovakve rasprave i seciraju izvođače i pjesme do mikrodetalja 😀

Meni je sve top i baš su dobre diskusije bile ove godine. :D Slažemo se oko paketa za ESC, to je najbitnije.

Mi večeras:

8af490c2-8954-11e9-97ea-05ac2431f453

Toliko ste postali dramaticno dosadni sa raspravama da jedva cekam da se veceras zavrsi ova agonija. Mi smo za interni izbor i cao.
Može interno Hurikanke, ali da im Sara radi ceo vizuelni identitet. Ludilo od prošle godine sa 4 koreografa, Demode koji je u fazonu 'malo hoću malo neću' i skaradnim spotom... Bilo je neizdhrzivo

Back